PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Stimulente financiare pentru anumiți angajați ai spitalelor din Satu Mare!

Anumiți angajații ai spitalelor din Satu Mare vor primi stimulente financiare. Alocarea fondurilor suplimentare urmează să fie făcută în şedinţa Consiliului Judeţean de luni, 26 noiembrie.

Astfel, personalul medical și de specialitate angajat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare va primi stimulentelor financiare pentru anul 2018, în sumă de 92.000 lei,.

Finanțarea acordării stimulentelor financiare lunare va fi asigurată din veniturile proprii ale Spitalul Județean de Urgență Satu Mare exclusiv veniturile realizate din contractul încheiat cu Casa de asigurări sociale de sănătate, subvențiile de bugetul de stat și local și donațiile și sponsorizările.

Personalul medical și de specialitate angajat în cadrul Spitalului Orășenesc Negrești Oaş va primi stimulente de 22.000 de lei, iar cel al Spitalului de Pnemoftiziologie stimulente de 12.000 de lei.

Nivelul lunar al stimulentelor financiare pentru personalul medical și de specialitate, nu poate fi mai mare de două salarii minime brute pe țară garantate în plată în vigoare.

Personalul medical și de specialitate care beneficiază de stimulente financiare lunare se stabilește de către Comitetul director al spitalului, în baza unui regulament propriu privind acordarea stimulentelor financiare lunare, cu aprobarea Consiliului de Administrație al spitalului.