Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

Stimulente financiare pentru anumiți angajați ai spitalelor din Satu Mare!

Anumiți angajații ai spitalelor din Satu Mare vor primi stimulente financiare. Alocarea fondurilor suplimentare urmează să fie făcută în şedinţa Consiliului Judeţean de luni, 26 noiembrie.

Astfel, personalul medical și de specialitate angajat în cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare va primi stimulentelor financiare pentru anul 2018, în sumă de 92.000 lei,.

Finanțarea acordării stimulentelor financiare lunare va fi asigurată din veniturile proprii ale Spitalul Județean de Urgență Satu Mare exclusiv veniturile realizate din contractul încheiat cu Casa de asigurări sociale de sănătate, subvențiile de bugetul de stat și local și donațiile și sponsorizările.

Personalul medical și de specialitate angajat în cadrul Spitalului Orășenesc Negrești Oaş va primi stimulente de 22.000 de lei, iar cel al Spitalului de Pnemoftiziologie stimulente de 12.000 de lei.

Nivelul lunar al stimulentelor financiare pentru personalul medical și de specialitate, nu poate fi mai mare de două salarii minime brute pe țară garantate în plată în vigoare.

Personalul medical și de specialitate care beneficiază de stimulente financiare lunare se stabilește de către Comitetul director al spitalului, în baza unui regulament propriu privind acordarea stimulentelor financiare lunare, cu aprobarea Consiliului de Administrație al spitalului.

6 comentarii

  1. Nica Răspunde

    Sporurile in spitalul județean satu mare, sunt stabilite de Manager și liderul de sindicat Nintas Nicolae, zis Nica, la ATI compartiment anestezie,sectie in care lucrează Nică sporul este de 75%, la patologie ,sectie in care se re va intoarce dupa expirarea mandatului domnul Adrian Marc, sporul este între 80-85%, iar pe celelalte secții între 12-15%, adică la minim. Nica si managerul așa considera ca este corect.

  2. Rodica Răspunde

    Stimulente pentru ce ? Care sunt meritele si realizarile acelea deosebite pentru care se primesc aceste stimulente ? Pentru ca stai in UPU 4-5 ore pana -ti vine randul ? Pentru ca esti trimis uneori sa-ti cumperi tratamentul de la farmacie , in loc sa-l primesti din spital ? Pentru grija ….deosebita fata de pacient, dupa ce dai o micuta ….atentie ? Pentru ca se ….refuza (cumva)spaga ? Pentru infectiile pe care le poti contacta (ca pacient si apartinator) in spitale ? Si-atunci salariile pentru ce se mai acorda ? Intreb si eu , nu-i obligatoriu sa primesc raspuns !

  3. Soni Răspunde

    Plătesc căteva sute de lei pe lună sănătate iar la ultima vizită la medic am plătit atat radiografia cat ți medicația.
    Care este rolul reținerilor pt. sănătate ?
    Când merg țiganii toți beneficiază de tratament gratuit.
    Mânării pănă la cer și înapoi.

  4. satmarean Răspunde

    Voi nu stiti ce cuplarai, amatlac, pupicncurism se practica in spitalul judetean. De ma inervez dau cu nume si prenume curvele masculine si feminine. Sa incep cu upu? macelarii aia care se lauda cu timp de raspuns de 30 de minute si mor oamenii pe holuri? sefa upu moldovan, sa dau ceva exemple? despre ala care dezbraca pacientele daca au dureri in talpa si ejaculeaza pe pantaloni, despre ala care i-si baga **** in toata lumea, depre tine care sustii curvulitele pentru ca i-ti cumpara uleiurile? etc.

  5. Doc Răspunde

    Nu-si merita nici salariile daramite stimulente. Pentru ce stimulente? Mor oamenii la UPU asteptand pe holuri. Asistentele iau spaga pe banda rulanda si tot nu isi fac treaba.Ba mai mult se comporta inuman cu oamenii. UPU ar trebui desfiintat. De la UPU te trimite acasa cu un colebil iar acasa faci AVC daca nu cumva il faci chiar la ei in sala de asteptare.

  6. Altu Răspunde

    Asta ați votat asta aveți. Trăiască PSD, în iad manance-i ciuma roșie. Nu vă stresați raul abia de la anul urmează. Toți banii de la investiții, sănătate , educație, sunt băgați în fundul bugetarilor pt salariile promise. Abia aștept o nouă criză economică să văd cum scot cămașa ciumații, după ce au prăduit bugetul țării. Așa să vă ajute Dumnezeu pe cei care i-ați votat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.