PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. NEPI Rockcastle a creat 900 de locuri de muncă

La deschiderea noului Shopping City au participat reprezentanții NEPI, precum și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Edilul-șef al Sătmarului a ținut să sublinieze importanța deschiderii centrului comercial, care intră astfel în rândul celor mai mari contribuabili la bugetul local.

Cu o investiție de 40 de milioane de euro, mall-ul NEPI s-a realizat într-un timp record, fiind gata în nu mai puțin de 9 luni. De asemenea, odată cu deschiderea oficială, NEPI Rockastle a creat 900 de locuri de muncă.

Primarul Kereskenyi Gabor a mai declarat că odată cu deschiderea Shopping City a fost curățat și un teren viran care era o pată pe imaginea orașului. Mai mult, NEPI a finanțat și proiectarea pasarelei peste Someș.

Managerul Shopping City Satu Mare, Lavinia Finta, a declarat că mall-ul dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri, și 85 de magazine. De asemenea, de anul viitor sătmărenii se vor putea bucura și de o experiență cinematografică deosebită, odată cu venirea Cineplexx.

În weekend, distracția se mută în parcarea Shopping City Satu Mare, unde, de la ora 16:00, încep spectacolele.

Sâmbătă:

Duminică: