Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO/VIDEO. NEPI Rockcastle a creat 900 de locuri de muncă

La deschiderea noului Shopping City au participat reprezentanții NEPI, precum și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Edilul-șef al Sătmarului a ținut să sublinieze importanța deschiderii centrului comercial, care intră astfel în rândul celor mai mari contribuabili la bugetul local.

Cu o investiție de 40 de milioane de euro, mall-ul NEPI s-a realizat într-un timp record, fiind gata în nu mai puțin de 9 luni. De asemenea, odată cu deschiderea oficială, NEPI Rockastle a creat 900 de locuri de muncă.

Primarul Kereskenyi Gabor a mai declarat că odată cu deschiderea Shopping City a fost curățat și un teren viran care era o pată pe imaginea orașului. Mai mult, NEPI a finanțat și proiectarea pasarelei peste Someș.

Managerul Shopping City Satu Mare, Lavinia Finta, a declarat că mall-ul dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri, și 85 de magazine. De asemenea, de anul viitor sătmărenii se vor putea bucura și de o experiență cinematografică deosebită, odată cu venirea Cineplexx.

În weekend, distracția se mută în parcarea Shopping City Satu Mare, unde, de la ora 16:00, încep spectacolele.

Sâmbătă:

  • Open Wings Street Dance
  • Școala populară de Arte
  • Royal Team
  • Petrică Mureșan și orchestra
  • De la ora 20:00 – LIDIA BUBLE

Duminică:

  • CS Cetate Ardud
  • XXL Band
  • U.A.
  • De la ora 20:00 – SMILEY

36 comentarii

  1. Satmareanu' Răspunde

    Bravo! Multumim domnului primar! Ce mai bun primar al Satmarului EVER!
    Succes in continuare!

    • Tibi Răspunde

      Nepi ii mama primarului si nu stim noi?

      • Da Răspunde

        Da. Primarul a dat un pumn in gura samsarilor imobiliari!

        • Tibi Răspunde

          Si la LIDL ca nu le da autorizatie si pana atunci doar sa viseze ca deschid, trimite mascati pe ei. Ghici cine nu ii cu autorizatiile la zi?

          La unii le baga pumnul in gura, pe alti ii linge si in cur.

          • c-block

            Ba mai mult, aici primăria s-a autoexecutat și frumos a făcut din banii publici sensul giratoriu de la mall, frumos a reasfaltat tot, a refăcut lucrările de infrastructură, de aia a picat curentul. A, și a plantat copăceii ăia.

  2. Rodica Răspunde

    Oda primarului fantastic ! Da nu ne spuneti si salalriile ….mari (?) pe care le da la crearea acestor locuri de munca ? Si ce locuri de munca a creat NEPI ? Poate firmele care vor plati chirii astronomice acolo si-si vor cauta in permanenta personal , fiindca la programul de lucru de luni pana luni si cu salariul minim nu stiu cati vor sta ! Absolut toate firmele chiriase acolo platesc salariul minim ( mici exceptii , cele care mai dau si tichete ) – si o spun in cunostinta de cauza , am avut curiozitatea si-am depus cv-uri la 5 din ele (tocmai pentru a verifica… minciunile unora) , raspunsul a fost invariabil , acelasi ! Daca-l laud pe primar putintel imi da si mie o marire de salariu ( simplu referent la primarie cu vechime) sa pot merge sa …sparg niste bani la noul mall ? Ca din salariile de ne-bugetari nu-ti prea poti permite , indiferent de densitatea mall-urilor din acest oras ! Se-aude , conasule ? Cel mai bun primar NEVER !

    • Rodica ANALfabeta Răspunde

      Nu stii sa scrii… Esti o analfabeta… Poti da mana cu dancila din tiliorman…
      Ce treaba are primarul cu salariul? Nu stiam ca depinde de primar… Toti primarii sunt varza dupa opinia ta geniala…

      • y Răspunde

        Parașuta asta este blocată încă la faza cu partidul unic. Are o gaură neagră pe undeva la etaj.

      • Rodica Răspunde

        Cred ca e greu sa fii …..gramada ! Da nu cea de la rugby !Si culmea , am scris in romana ! Asa , prost sau slab , dupa aprecierea celor (in)culti ca tine ! Daca scriam in alta limba , oare ce interpretare dadeai celor afirmate de mine ? Unde dai si unde crapa ! Ma-ntreb daca se ofera cineva sa-ti explice , desi va fi cam greu , din moment ce singur(a) te-ai autointitulat

        • y Răspunde

          Ești leșinată de grozăvia ta. Nu știi tu altă limbă, nici pe cea maternă n-o știi cum trebuie. Ești doar cu impresia. Fă o pauză până nu îți scurtcircuitezi neuronii. Du-te la shopping, azi asta este șlagărul: “Hai la moll, fato”.

    • Unu' Răspunde

      Stimabilă Rodica, scuză-mi expresia, dar ce are sula cu prefectura? De ce ar trebui ca PRIMARUL să dea salarii unor angajați la companii private? Sau cum ar putea el să influențeze în orice fel eventualele măriri salariale?
      Ești cam incoerentă la faza asta!
      Hai să te întreb așa: câte locuri de muncă ai asigurat în viața ta? Câți oameni își duceau traiul de zi cu zi datorită efortului tău? La cum vorbești, răspunsul este invariabil: 0!
      Ești un papagal puturos care din lipsă de alte activități, stai și bălăcărești toată ziua pe porcarsm!
      Uite un sfat: caută-ți o slujbă!

      • Rodica Răspunde

        Raspuns punctual – intocmai ca nu primarul da salarii unor firme private , asta vis a vis de cei care spuneau ca el si NEPI au creat locurile de munca din mall ; – sigur , el nu poate influenta decat maririle de salar din primarie ( si din acest motiv se cer rectificari bugetare , pozitive, ca in luna septembrie bugetul alocat la inceputul anului este …. deja papat , datorita salariilor….micute ale angajatilor de la buget) , dar nu poate influenta (cu sprijinul consilierilor) sustinerea firmelor locale(autohtone) prin reducerea unor taxe si impozite locale (?) ; – am asigurat atatea locuri de munca la viata mea exact cate ai asigurat si tu probabil , tot cu acelasi efort pe care-l faci tu acuma folosind invective la adresa oricui nu-l apreciaza pe actualul primar ; – legat de partea finala , nu ma cobor la nivelul tau sa te gratulez , fiindca sunt convinsa ca am mai multi ani de munca si studiu decat ai tu in …buletin ! Comprendes ?

        • Unu' Răspunde

          Stai calmă, am avut mai mulți angajați decât ai avut tu locuri de muncă, garantat! M-aș încumeta să afirm că numărul de angajați pe care i-am avut în total este cu mult mai mare decât anii de vechime în muncă ai tăi, dar nu asta e irelevant!
          Dacă ai fi avut un angajat măcar, îți dădeai seama ce înseamnă costurile cu forța de muncă în țara asta! Nu țin partea nimănui, dar tocmai din acest motiv, azi sunt angajat și nu angajator …
          În ceea ce-l privește pe actualul primar, n-am absolut nici o treabă cu el! Își face treaba, așa cum ne-am fi așteptat și de la fostul primar (de tristă amintire, dacă vrei părerea mea!)!
          În rest, numa’ bine!
          Poate că dacă ți-ai da silința ai reuși și tu ceva mai mult în viață, chiar nu-mi pare că ești proastă! Lenea e boală gravă la români!

  3. Tibi Răspunde

    Bah, ce ati facut cu Decebal?

    • Unu' Răspunde

      Și-au dat seama că l-au desenat pe partea greșită! Acolo trebuia să fie Golescu!
      Sau poate că era mai potrivit Daniel – cel mai mare guru BORât!

  4. Garuboz Răspunde

    Eu nu o apar pe Rodica dar s-a spui ca este analfabeta si parasuta denota lipsa de educatie din partea voastra .sigur primaru nu stabileste salarii la privat (asta ar mai lipsi) dar le stabileste la angajatii primariei cu varf si indesat.Alta este problema Rodicai pentru voi ,ca nu este din acelas aluat(hortisto ciocciolino orbanisto tokosist)ca voi si tare va doare .

    • y Răspunde

      Mai recitește ce scrie fără să fie provocată. Eu am plătit cu aceași monedă. Nu ne place? Așa cum avea ea dreptul la jignire exact așa am și eu sau tu. Și trimite la marea româncă un sac de ă,â,ș,ț etc. și-a epuizat stocul. După aia vorbim. Din ce a postat recent deduc că are niște legături cu Primăria. Mai mare rușine!
      PS. Recitește ce am scris despre Marea Unire și după aia să-mi dai tu educație.

    • Garu Magaru Răspunde

      Nu ne doare fraiere. Inca nu-i asa de rece sa ne trebuiasca opinci. Si inca o chestie ai fi tu fericit daca ati avea un lider patriot (nu la gura) ca Viktor Orban. Dar n-o sa aveti never. Ca va trebe doar hoti. Atat!

  5. Rodica Răspunde

    Tare nehotarat mai esti – ba sunt proasta , ba nu sunt ; ba sunt inculta, ba nu ; ba sunt lenesa , ba nu sunt , mai sunt si analfabeta cateodata . Intr-adevar este ….irelevant (cum zici ) . Si sa stii ca am mari …legaturi cu primaria – trec de cateva ori pe an pe langa ea ! Atunci cand merg la magazinul universal Somesul ! E suficient de …irelevant ca sa am legaturi cu ea ? Asta nu inseamna ca nu am cunostinte care lucreaza acolo , dar pentru asta nu cred c-ar trebui sa-mi fie rusine !

    • y Răspunde

      Atunci dragă înseamnă că aburești lumea. Vezi ce ai spus la un moment dar când comentai referitor la Decebal dispărutul de pe gardul Nepi. Mai lasă-mă, am obosit să fiu domn. Nu meriți.

      • matroz Răspunde

        @y,istvan,mincinos:ai obosit?Manance-l mama de implicat!Du-te bade si te culca,ca obosesti si pe altii cu pseudostiinta ta!Cand dezminti ca esti mincinos?

        • y Răspunde

          În momentul acesta ai demonstrat că am dreptate. Du-te și te culcă. Caută-ți alt client cu care să faci sportul ăsta sau poate ai putea să faci ceva util în viața ta. Ar fi cazul. Și te rog frumos exclude-mă din asta. Nu sunt deloc curios.

          • matroz

            @y:ce ai demonstrat mincinos ordinar?

          • Norick

            @y : mai rezişti frate ?? ,-) Şi aşa era mult sub nivelul tău conversaţia cu ăştia de la periferia judeţului , dar să stai de vorbă cu @Garobuzi – este strigător la cer. Ăla chiar ca nu poate să lege 2 cuvinte … :-)))

      • Rodica Răspunde

        Ai obosit sa fii domn ? Da cine ti-a lasat impresia ca ai fi ? Atunci relaxeaza-te, sa nu obosesti , daca nu rezisti la efort ! In ce ma priveste , cand e vorba despre Romania , eu nu obosesc deloc ; asa ca ai doua alternative – ori renunti , ori renunti ! Alege ce-ti convine ! Da , vezi , sa nu obosesti ! Si fii cuminte , ca altfel nu-ti auce mos Nicolae nici macar o nuia !

        • y Răspunde

          Citind epistola ta era să scriu un cuvânt cu m care rimează cu sfârșitul scris de tine. Ia mai du-te și slăbește-mă! Pur și simplu nu înțeleg ce vrei, eu nu mă leg și nu comentez de ce scrii tu de o zi. Încearcă și tu, face bine la frumusețe. Nu ai ce face?

  6. Istvan R Răspunde

    NEPI, a creat un mare Cacat ! Ce produc acele 900 locuri de munca ? Vând rahaturi aduse de afara, profitul merge tot la acționarii de afara , salariile vânzătorilor sunt tot de cacat ! Molul mai omoară cel putin 200-300 de mici firme autohtone, firme cu acționari romani, muncitori romani si etc.
    Ce câștiga orașul, tara , nația ?

  7. Rodu F Răspunde

    Bun si molul asta doar pentru bugetari . Noi cei din ,,privat” , nu ne permitem decat sa lingem clanța la USA malului .

  8. y Răspunde

    @matroz, tu ai demonstrat exact cu gurița ta, nu eu. Faptul că nu pricepi ce spun te definește. Ești un cetățean cu intelectul limitat. Nu spun om pentru că nu vreau să jignesc specia umană. Aaa, am și uitat! Ești mincinosul mincinoșilor. N-am timp de tine. Du-te.

  9. y Răspunde

    @Norick. Persze hogy bírom. De már nagyon unom. Csak azt nem értem miért kell én magyarázkodjak ennél a genetikai hulladéknál. Le kellene vágja galaki a netjét. Csak nyerne vele mindenki.

  10. giovanni Răspunde

    Spune marele si prea slavitul edil,primar ? ca tot Nepi a finanțat si pasarela peste Somes ,vreau sa vad,va fii tot asa de repede terminată sau va rămâne doar un proiect finanțat pe hârtie?

    • Unu' Răspunde

      Ai înțeles tu greșit!
      NEPI a finanțat DOAR proiectul, restul trebuie să și le procure orașul singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.