PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Restaurantele KFC de la Satu Mare, investiție de 1,2 milioane de euro

Pentru cele două restaurante KFC deschise anul acesta la Satu Mare, grupul Sphera Franchise a investit nu mai puțin de 1,2 milioane de euro, continuându-și astfel planurile de extindere la nivel naţional şi internaţional.

Sphera Franchise Group își continuă extinderea în România cu două unități în municipiul Satu Mare. Investiția totală pentru cele două restaurante este de aproximativ 1,2 milioane de euro. Restaurantul KFC din incinta Shopping City Satu Mare este situat pe o suprafață de 160 de metri pătrați, iar restaurantul KFC Drive-Thru de pe Drumul Careiului are o suprafata de 325 de metri pătrați, 54 de locuri in interior si 24 de locuri pe terasa special concepută pentru consumatori.

,,Pe măsură ce am analizat oportunitățile de pe piața locală și internațională, ne-am propus în acest an să mărim portofoliul mărcii în cât mai multe regiuni. Acum avem 76 de unitati KFC in Romania, dintre care opt au fost inaugurate in 2018, iar cinci sunt situate in orase unde nu am fost prezenti anterior”, spune Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group S.A. este un holding ce reunește sub umbrela sa companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell în România, KFC în Republica Moldova şi KFC în zona de nord-est a Italiei.

Noul KFC de pe Drumul Careiului a fost deschis ieri și s-a bucurat de un număr mare de vizitatori.

De asemenea, restaurantul din incinta Shopping City a fost plin ochi la deschiderea oficială.