Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO/VIDEO. Restaurantele KFC de la Satu Mare, investiție de 1,2 milioane de euro

Pentru cele două restaurante KFC deschise anul acesta la Satu Mare, grupul Sphera Franchise a investit nu mai puțin de 1,2 milioane de euro, continuându-și astfel planurile de extindere la nivel naţional şi internaţional.

Sphera Franchise Group își continuă extinderea în România cu două unități în municipiul Satu Mare. Investiția totală pentru cele două restaurante este de aproximativ 1,2 milioane de euro. Restaurantul KFC din incinta Shopping City Satu Mare este situat pe o suprafață de 160 de metri pătrați, iar restaurantul KFC Drive-Thru de pe Drumul Careiului are o suprafata de 325 de metri pătrați, 54 de locuri in interior si 24 de locuri pe terasa special concepută pentru consumatori.

,,Pe măsură ce am analizat oportunitățile de pe piața locală și internațională, ne-am propus în acest an să mărim portofoliul mărcii în cât mai multe regiuni. Acum avem 76 de unitati KFC in Romania, dintre care opt au fost inaugurate in 2018, iar cinci sunt situate in orase unde nu am fost prezenti anterior”, spune Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group S.A. este un holding ce reunește sub umbrela sa companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell în România, KFC în Republica Moldova şi KFC în zona de nord-est a Italiei.

Noul KFC de pe Drumul Careiului a fost deschis ieri și s-a bucurat de un număr mare de vizitatori.

De asemenea, restaurantul din incinta Shopping City a fost plin ochi la deschiderea oficială.

15 comentarii

  1. Pofticiosu Răspunde

    E bine ca s a deschis dar avem numai fast food.Era normal sa fie mai diversificata oferta de mancare.La mall tot asa ,nu s a gandit nimeni ????

  2. Driver Răspunde

    Ai dreptate…
    Asta este gumikaja.
    ..dar macar suntem pe primul loc la cancer , ca si judet pe tara.
    Important ca este káefcé !!
    Pofta buna !

  3. Rodica Răspunde

    O alta investitie in ……….consum . E bine, cel putin din punct de vedere al sanatatii , cum remarca si altcineva! Sa fiti sanatosi , pare sa ne rada-n nas si …..mosul kfc din reclama !

  4. Nae Răspunde

    E fain , deja dau la tot pasul de ambalaje specifice…..ingurgiteaza marfa si arunca pe loc ambalaju neamuleee….

    • robi Răspunde

      asta asa e mai mereu, nu inteleg de ce nu-i invata militia comunitara pe toti taranii prosti sa foloseasca cosurile de gunoi, sau treaba cui e educarea populatiei?

      • abc Răspunde

        E o idee, doar că milip@liția știe ce trebuie să se facă? Întreb și eu pentru un prieten.

      • Dan Dediu Răspunde

        Eu inteleg.
        Militia comunitara il asteapta pe Benchis, Furtuna Nevazuta, Viscolul Litoralului, sa-i zica ce sa faca.
        Gardienii publici au nevoie de un erou care sa le fie stindard. Chisluca le zice ce sa faca, dar Chisluca, desi un profesionist de exceptie, nu se ridica la nivelul perfectiunii absolute reprezentata de profundul si adancul Benchis, un om cu mult inainea trecutului sau, un inaintevazator direct din adancurile nebanuite ale abisului gandirii sale, un adevarat areopag al tablagimii stiutoare de carte ce a descins de la Campina.
        Ave Benchis Baban!

        • ghiu Răspunde

          Pardon, monser…
          “un om cu mult inainea trecutului sau, un inaintevazator direct din adancurile nebanuite ale abisului gandirii sale”
          Corect:
          “un om cu mult inainTea ANALELOR trecutului sau, un inaintevazator SCOBORAT direct din adancurile nebanuite SI ABSCONSE ale abisului ZBUCIUMAT AL gandirii sale”

          Nu te supara ca te corectez, dar e bine sa fim cat mai generosi, macar de Craciun.

      • Dan Răspunde

        @robi.
        Da’ esti convins ca avem militie comunitara, cum îi zici tu??
        Parerea mea ca nu sunt decat niste umerașe pentru uniformele alea, umerașe care mai sunt și plătite lunar…..

  5. Bogu Răspunde

    Felicitari jurnalistului pentru exceptionalul articol. Acest articol este stire sau reclama? Eu nu vad stirea….

  6. dac Răspunde

    Ciudată nație mai suntem, când nu am avut ne-am plâns, acum ca avem ne plangem, la vot nu ne-am dus, si uite Satu Mare, este printre locurile fruntașe la tot ce e negativ, sanatate, poluare, natalitate și câte și mai câte…………..

  7. y Răspunde

    Mergeți fraților și mâncați acolo. Asta este ce ne mai lipsea, restul pe toate le aveam. Imediat o să apară careva care va încerca să mă convingă că aveam nevoie de așa ceva. Nu trebuie. Unii sunt fericiți de la atâta, știu și eu. Nici nu le trebuie altceva. Dacă va deschide și un McDonalds prin oraș și va mai deschide un moll, apăi frate! Să vezi tu plăcere orgazmică! Panem et circenses. Așa cum la copii le arătăm poze cu vaca (nu vaca Milka mov) și cu restul animalelor în curând și nouă ni se vor arăta poze cu mâncare adevărată. Pentru că doar atâta ne va rămâne. Și vom da bani grei pe meniuri care mai de care mai sofisticate. Apoi peste ani vom face rând la medici. Să nu mă ascultați, voi toți sunteți imuni la boli. Poftă bună la gumikaja.

  8. ghiu Răspunde

    y, politistul Benchis te poate ajuta in legatura cu gumikaja. El te poate ajuta in legatura cu orice.
    Te rog sa nu ratezi oportunitatea, suna la Politia Satu Mare si cere ca Benchis sa iti rezolve problema.
    Ori dec ate ori simti ca ai o problema, Benchis va fi acolo pentru tine. Stiu ca tu nu te lansezi in dispute, stiu ca tu nu vrei sa fii parte la alte jocuri, dar tot tu nu poti sa stai deoparte cand e vorba de Benchis. Pt. ca Benchis e mult deasupra parerilor noastre, oricine am fi noi, Benchis e Chintesentza, e Miezul, e Samantza.
    Benchis va eradica tot junk-food-ul din Satmar. Punct!

    • chucky Răspunde

      chuck norris mananca trei benchisi la micul dejun si le clateste cu un bol de acid sulfuric

    • y Răspunde

      Da, cel mai tare din parcare. Sau ca osul de meduză? Și atunci cu Marian Godină ce va fi? Ce problemă? Dilema asta cine o rezolvă? Nu suport ca din cauza mea săracul Godină să șomeze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.