PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Negreșteanul care a omorât 3 persoane pe podul de la Ovidiu a fost trimis în judecată

Negreșteanul Ionuț Mane (33 ani), acuzat de producerea accidentului rutier din data de 21 noiembrie, soldat cu decesul a trei persoane (două femei și un copil) și rănirea gravă a alteia, a fost trimis în judecată, informează ziuadeconstanta.ro.

Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța, instanță care a decis menținerea inculpatului în stare de arest preventiv. Hotărârea a fost menținută și de judecătorii din Tribunalul Constanța.

Potrivit siteului ziuacontranţa.ro, el a spus în faţa judecătorilor că îi pare rău pentru cele întâmplate. Cu privire la faptul că a fugit de la faţa locului, avocatul acestuia a încercat să explice magistraţilor că acesta suferise un şoc psihic şi emoţional extrem de puternic, astfel că nu a mai fost coerent nici în gândire şi nici în mişcări. Din această cauză, susţine avocatul, şoferul vinovat ar fi mers singur pe stradă s-ar fi ascuns sub pod.

Filmul accidentului

Ionuț Mane, în vârstă de 33 de ani, din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, responsabil de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța) a fugit de la locul tragediei și s-ar fi ascuns sub un pod. Acesta a pătruns pe contrasens pe o vreme ploioasă şi a intrat frontal în autoturimul condus de o femeie de 31 de ani. Imediat după accident, bărbatul a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Acesta era ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.