Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Negreșteanul care a omorât 3 persoane pe podul de la Ovidiu a fost trimis în judecată

Negreșteanul Ionuț Mane (33 ani), acuzat de producerea accidentului rutier din data de 21 noiembrie, soldat cu decesul a trei persoane (două femei și un copil) și rănirea gravă a alteia, a fost trimis în judecată, informează ziuadeconstanta.ro.

Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța, instanță care a decis menținerea inculpatului în stare de arest preventiv. Hotărârea a fost menținută și de judecătorii din Tribunalul Constanța.

Potrivit siteului ziuacontranţa.ro, el a spus în faţa judecătorilor că îi pare rău pentru cele întâmplate. Cu privire la faptul că a fugit de la faţa locului, avocatul acestuia a încercat să explice magistraţilor că acesta suferise un şoc psihic şi emoţional extrem de puternic, astfel că nu a mai fost coerent nici în gândire şi nici în mişcări. Din această cauză, susţine avocatul, şoferul vinovat ar fi mers singur pe stradă s-ar fi ascuns sub pod.

Filmul accidentului

Ionuț Mane, în vârstă de 33 de ani, din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, responsabil de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța) a fugit de la locul tragediei și s-ar fi ascuns sub un pod. Acesta a pătruns pe contrasens pe o vreme ploioasă şi a intrat frontal în autoturimul condus de o femeie de 31 de ani. Imediat după accident, bărbatul a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Acesta era ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.

2 comentarii

  1. Robu Răspunde

    Gunoiul asta, nu a putut sa-si gaseasca un stalp sau un perete simpatic, ca si alalalt membru de trib de primitivi?! Sa omori 3 oameni si sa mai ai dreptul la viata, fmm de tara si de legi! In USA soarta lui era demult pecetluita!

  2. Dreptate Răspunde

    Ptr Robu
    Ai dreptate perfecta.
    Un gunoi care NU merita tinut cu mancare pe bani publici.
    Injectie care sa l adoarma, nu doare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.