PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Banii donaţi pentru Dorian vor fi restituiţi! Familia mulţumeşte tuturor

Banii donaţi familiei Săvianu pentru salvarea miucţui Dorian vor fi restituiţi. Anunţul a fost făcut de tatăl copilului, Dorin Săvianu.

“Am rugămintea să nu mai donaţi bani pentru Dorian, din păcate îngeraşul nostru s-a stins din viaţă în dimineaţa aceasta. Vă multumesc tuturor care aţi donat şi care m-aţi ajutat, v-aţi mobilizat toţi foarte repede ca să-mi ajutaţi copilul. Banii vă vor fi restituiţi tuturor în conturi iar cei care mi-aţi trimis prin caserie nu ştiu cum aş putea să vă restitui banii. Apreciez ajutorul tuturor, din păcate inimioara nu l-a mai ascultat pe Dorian!”, este anunţul tatălui.

Micuţul Dorian, bebeluşul familiei Săvianu, pentru care s-au mobilizat sute de sătmăreni să-i salveze viaţa, a plecat azi noapte la Domnul.

„Dumnezeu sa te odihneasca iubirea mea mica. 3 zile mai facut cel mai fericit tatic din lume si am vrut sa fac tot pentru tine insa Dumnezeu a vrut sa fi langa el frumusete mica!”, a scris tatăl micuţului.

Mobilizare impresionantă

În câteva ore de la lansarea apelului pe facebook, sute de sătmăreni au donat peste 23.000 de euro pentru salvarea lui. Dorian a suferit de o malformație la inimă și trebuia operat în maximum două săptămâni.

Costurile anunţate erau de 100.000 de euro. Acum, banii vor fi restituiţi.