Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Banii donaţi pentru Dorian vor fi restituiţi! Familia mulţumeşte tuturor

Banii donaţi familiei Săvianu pentru salvarea miucţui Dorian vor fi restituiţi. Anunţul a fost făcut de tatăl copilului, Dorin Săvianu.

“Am rugămintea să nu mai donaţi bani pentru Dorian, din păcate îngeraşul nostru s-a stins din viaţă în dimineaţa aceasta. Vă multumesc tuturor care aţi donat şi care m-aţi ajutat, v-aţi mobilizat toţi foarte repede ca să-mi ajutaţi copilul. Banii vă vor fi restituiţi tuturor în conturi iar cei care mi-aţi trimis prin caserie nu ştiu cum aş putea să vă restitui banii. Apreciez ajutorul tuturor, din păcate inimioara nu l-a mai ascultat pe Dorian!”, este anunţul tatălui.

Micuţul Dorian, bebeluşul familiei Săvianu, pentru care s-au mobilizat sute de sătmăreni să-i salveze viaţa, a plecat azi noapte la Domnul.

„Dumnezeu sa te odihneasca iubirea mea mica. 3 zile mai facut cel mai fericit tatic din lume si am vrut sa fac tot pentru tine insa Dumnezeu a vrut sa fi langa el frumusete mica!”, a scris tatăl micuţului.

Mobilizare impresionantă

În câteva ore de la lansarea apelului pe facebook, sute de sătmăreni au donat peste 23.000 de euro pentru salvarea lui. Dorian a suferit de o malformație la inimă și trebuia operat în maximum două săptămâni.

Costurile anunţate erau de 100.000 de euro. Acum, banii vor fi restituiţi.

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Mai bine donați-i către alte cauze, doar nu bisericilor!
    Condolenațe familiei!

  2. Driver Răspunde

    Nu..si nu..numai bisericiilor nu!
    Si mai ales hotilor cu barba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.