PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO! Ultima fotografie înainte de moarte! Ucisă de neatenţia unui sătmărean!

Ultima fotografie înainte de moarte! O femeie de 33 de ani din Bucureşti a decedat la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier într-un microbuz condus de un sătmărean.

Alina Turcanu, de 33 de ani, din Bucureşti, s-a urcat în 6 ianuarie într-un microbuz Ford Transit, condus de Călin Ioan P., de 40 de ani, din comuna Beltiug, judeţul Satu Mare. Ea a petrecut sărbătorile de iarnă acasă şi dorea să se întoarcă în Cehia, la muncă. Înainte de a se urca în microbuz a rugat un cunoscut să îi facă o fotografie. Era ultima ei fotografie şi nu ştia că se urcă într-un microbuz al morţii.

La ieşirea de pe Autostrada A1 spre Bascov, şoferul a ratat un viraj la stânga și micrbuzul în care se afla ea și alte opt persoane a iesit de pe drum. Microbuzul a trecut peste scuarurile care separă sensurile de deplasare, a lovit parapeţii de protecţie şi s-a oprit după un impact violent într-un stâlp.

La faţa locului au ajuns au ajuns multiple echipaje ale forţelor de urgenţă, toţi pasagerii fiind răniţi. Alina Turcanu a rămas încarcerată în partea din spate a microbuzului, fiind scoasă de pompierii piteşteni și transportată la spital cu leziuni craniene severe. Ea s-a stins din viaţă marţi, 15 ianuarie, după mai bine de o săptămână în care a fost în comă.

Alina Turcanu avea patru copii, două fete şi doi băieţi, cel mai mic având doar opt ani.

Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Poliţiştii l-au testat, stabilind că nu consumase alcool.