Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO! Ultima fotografie înainte de moarte! Ucisă de neatenţia unui sătmărean!

Ultima fotografie înainte de moarte! O femeie de 33 de ani din Bucureşti a decedat la spital, după ce a fost implicată într-un accident rutier într-un microbuz condus de un sătmărean.

Alina Turcanu, de 33 de ani, din Bucureşti, s-a urcat în 6 ianuarie într-un microbuz Ford Transit, condus de Călin Ioan P., de 40 de ani, din comuna Beltiug, judeţul Satu Mare. Ea a petrecut sărbătorile de iarnă acasă şi dorea să se întoarcă în Cehia, la muncă. Înainte de a se urca în microbuz a rugat un cunoscut să îi facă o fotografie. Era ultima ei fotografie şi nu ştia că se urcă într-un microbuz al morţii.

La ieşirea de pe Autostrada A1 spre Bascov, şoferul a ratat un viraj la stânga și micrbuzul în care se afla ea și alte opt persoane a iesit de pe drum. Microbuzul a trecut peste scuarurile care separă sensurile de deplasare, a lovit parapeţii de protecţie şi s-a oprit după un impact violent într-un stâlp.

La faţa locului au ajuns au ajuns multiple echipaje ale forţelor de urgenţă, toţi pasagerii fiind răniţi. Alina Turcanu a rămas încarcerată în partea din spate a microbuzului, fiind scoasă de pompierii piteşteni și transportată la spital cu leziuni craniene severe. Ea s-a stins din viaţă marţi, 15 ianuarie, după mai bine de o săptămână în care a fost în comă.

Alina Turcanu avea patru copii, două fete şi doi băieţi, cel mai mic având doar opt ani.

Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Poliţiştii l-au testat, stabilind că nu consumase alcool.

2 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    Deci este acelasi individ care in urma cu zece ani transporta tigari de contrabanda.Acum transporta persoane ,,la negru”.Sunt sigur ca nu avea licenta de transport si ca acest microbus nu era intr-o stare tehnica prea buna.Despre sofer ce sa zic?Sa conduci ca un bezmetic pe asa carosabil ,sa treci peste scuaruri si sa reusesti sa ajungi pe camp trecand peste asa parapeti trebuie sa fii cel putin un ,,dus cu sorcova””.Pacat ca a murit aceasta femeie nevinovata ,mama a patru copii iar nemernicul i-si va trai viata mai departe asteptand sa mai faca inca o boacana!!!Uneori viata pare asa nedreapta,sa moara un om nevinovat si cel care este vinovat sa traiasca bine mersi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.