PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Moment emoționant. Mani Gyenes, cu lacrimi în ochi în fața colegilor

După o experiență mai puțin reușită la Raliul Dakar, din cauza unei accidentări, Emanuel Gyenes a revenit astăzi acasă, în municipiul Satu Mare. Riderul a fost primit ca un adevărat campion, primire ce l-a emoționat până la lacrimi.

Emanuel Gyenes a fost primit cu aplauze și multă căldură în această după-amiază, marți, 22 ianuarie, la locul de muncă. Riderul sătmărean a fost întâmpinat de către conducerea Autonet, precum și de foarte mulți colegi.

Cu toate că a pornit încrezător la această ediție a Raliului Dakar, accidentarea suferită la braț l-a împiedicat să obțină un rezultat foarte bun. Mani a declarat că încă din prima zi a avut dureri foarte mari la mână, fiind nevoit să ia zilnic pastile. Lucrurile au început bine, evoluțiile sale au fost constante în primele zile, însă totul s-a încheiat după o căzătură.

“Am încercat să îmi protejez mâna dar cum m-am rostogolit probabil că m-am lovit. A venit un coleg din spate, mi-a ridicat motocicleta, am văzut că navigaţia s-a deteriorat, m-a ajutat, mi-a pus toate la loc. I-am spus că poate să meargă iar eu mi-am mai continuat drumul 10 km când am spus că mă opresc puţin să îmi mai treacă din durere. Am mai luat încă o pastilă de durere, dar de acolo pur şi simplu nu am mai putut să mă ridic şi am fost nevoit să chem elicopterul. A fost o decizie foarte grea, dar a trebuie să o fac. Îmi pare foarte rău. Sunt dezamăgit că am făcut eforturi foarte mari şi nu am reuşit să ajung la finish”, a spus Mani.

Riderul a mai spus că nu și-ar fi dorit o asemenea primire, însă colegii sunt alături de el.