PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Micuţul Dorian a plecat la Domnul! Condoleanţe familiei!

Micuţul Dorian, bebeluşul familiei Săvianu, pentru care s-au mobilizat sute de sătmăreni să-i salveze viaţa, a plecat azi noapte la Domnul.

“Dumnezeu sa te odihneasca iubirea mea mica. 3 zile mai facut cel mai fericit tatic din lume si am vrut sa fac tot pentru tine insa Dumnezeu a vrut sa fi langa el frumusete mica!”, a scris tatăl micuţului.

Mobilizare impresionantă

În câteva rore de la lansarea apelului pe facebook, sute de sătmăreni au donat peste 23.000 de euro pentru salvarea lui. Dorian a suferit de o malformație la inimă și trebuia operat în maximum două săptămâni. Costurile sunt foarte ridicate, de 100.000 de euro.

“Apel umanitar! O familie din județul Satu Mare le cere ajutorul tuturor oamenilor de bine, care i-ar putea ajuta în cursa contracronomentru de salvare a bebelușului lor.

În data de 06 ianuarie 2019, într-o familie de sătmăreni a văzut lumina zilei un băiețel, Dorian. La prima vedere, bebelușul a părut perfect sănătos, însă o veste tragică a lovit familia a doua zi. În urma unor controale mai amănunțite, nou-născutul a fost diagnosticat cu malformații la inimă! Cea mai mare problemă este că trebuie operat copilașul în două săptămâni, iar intervenția chirurgicală costă 100.000 de euro!
De aceea publicăm acest mesaj pe facebook, unde cerem tuturor oamenilor să contribuie cu o donația cu care poate fi salvată viața lui Dorian”, este mesajul campaniei.

Dumnzeu să îl odihnească!