Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Micuţul Dorian a plecat la Domnul! Condoleanţe familiei!

Micuţul Dorian, bebeluşul familiei Săvianu, pentru care s-au mobilizat sute de sătmăreni să-i salveze viaţa, a plecat azi noapte la Domnul.

“Dumnezeu sa te odihneasca iubirea mea mica. 3 zile mai facut cel mai fericit tatic din lume si am vrut sa fac tot pentru tine insa Dumnezeu a vrut sa fi langa el frumusete mica!”, a scris tatăl micuţului.

Mobilizare impresionantă

În câteva rore de la lansarea apelului pe facebook, sute de sătmăreni au donat peste 23.000 de euro pentru salvarea lui. Dorian a suferit de o malformație la inimă și trebuia operat în maximum două săptămâni. Costurile sunt foarte ridicate, de 100.000 de euro.

“Apel umanitar! O familie din județul Satu Mare le cere ajutorul tuturor oamenilor de bine, care i-ar putea ajuta în cursa contracronomentru de salvare a bebelușului lor.

În data de 06 ianuarie 2019, într-o familie de sătmăreni a văzut lumina zilei un băiețel, Dorian. La prima vedere, bebelușul a părut perfect sănătos, însă o veste tragică a lovit familia a doua zi. În urma unor controale mai amănunțite, nou-născutul a fost diagnosticat cu malformații la inimă! Cea mai mare problemă este că trebuie operat copilașul în două săptămâni, iar intervenția chirurgicală costă 100.000 de euro!
De aceea publicăm acest mesaj pe facebook, unde cerem tuturor oamenilor să contribuie cu o donația cu care poate fi salvată viața lui Dorian”, este mesajul campaniei.

Dumnzeu să îl odihnească!

7 comentarii

  1. Oarecare Răspunde

    Dormi in pace, inger mic! Condoleante familiei! Totusi, asta-i dreptatea divina?!

    • y Răspunde

      Nu, nu este. Dar sărăcuțul avea doar atunci șanse dacă se descoperea din timp și se putea interveni. Asta este sistemul nostru sanitar, dar așa ceva se poate întâmpla și la case mai bune, drept mai rar.

    • M Răspunde

      Dreptatea Divina este ca acest ingeras are din start locul asigurat acolo Sus, acolo unde toti vrem sa ajungem, iar noi cei care suntem martorii acestui eveniment trebuie sa observam ca nu toate lucrurile care ni se par normale sunt date din start pt toata lumea.

      Suntem obisnuiti ca le avem pe toate, suntem obisnuiti sa ne plangem pentru nimicuri, dar cand vedem asemenea cazuri ar trebui sa multumim bunului Dumnezeu ca avem ce avem!

      Dormi in pace ingeras micut, ai fost un pic pe acest pamant, dar acum esti in cel mai bun loc!
      Din pacate am mai vazut asa ceva, doar ca acolo micutul nu a avut sansa sa se nasca, iar miracolul s-a produs dupa un an, mamica e insarcinata cu gemeni!

      • Oarecare Răspunde

        @M : “Dreptatea Divina este ca acest ingeras are din start locul asigurat acolo Sus, acolo unde toti vrem sa ajungem, iar noi cei care suntem martorii acestui eveniment trebuie sa observam ca nu toate lucrurile care ni se par normale sunt date din start pt toata lumea.” ???!!! Cat de idiot spalat pe creier trebuie sa fii, sa debitezi asemenea imbecilitati???!! Popii traiesc bine de pe urma ta, sunt sigur! Niste oase de baba moarta, la pupat, 2 ture in coate si genunchi la “catedrala neamului prost” si pe urma o gura de agheazma de la robinetul bisericii, si mars la somn ca te asteapta locul ala unde tu crezi ca toti vrem sa ajungem! Parca suntem in evul mediu! @M: “acum esti in cel mai bun loc!” ???!!! A trait 3 zile, acel suflet nevinovat, si acum e in cel mai bun loc???!!! Te mai miri ca suntem considerati un popor inapoiat!

        • Unu' Răspunde

          Lasă-i că n-ai cu cine!

          Mă abțin de la orice comentariu din respect pentru părinți!
          Condoleanțe familiei!

          • Norick

            @Unu’ : iti multumesc , pentru ca ai scris Tu , la ceea ce m-am gandit eu…
            Condoleanțe familiei!

  2. Satmarean Răspunde

    Ce durere imensă pentru o mamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.