PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un sătmărean și-a cumpărat Tesla S. Cea mai modernă marcă, la Satu Mare

Foarte mulți specialiști în domeniul auto spun că mașinile sută la sută electrice reprezintă viitorul, iar în scurt timp șoferii vor începe să lase motoarele diesel ori pe benzină, în schimbul autoturismelor full electrice. Dacă în marile orașe din țară au început deja să răsară tot mai multe astfel de mașini, majoritatea accesibile, un sătmărean a decis să își achiziționeze una dintre cele mai puternice și luxoase electrice de pe piață: Tesla Model S.

Un sătmărean, proprietarul unei firme de transport cu sediul în Satu Mare, și-a achiziționat una dintre cele mai luxoase mașini electrice din lume, Tesla Model S. Autoturismul sătmăreanului este înmatriculat în județul Satu Mare și este fabricat în anul 2017. Menționăm că prețul unei Tesla Model S, fabricat în 2017, pornește de la 80.000 de euro și poate să depășească 100.000 de euro, în funcție de nivelul de echipare.

Despre Tesla Model S

Tesla Model S este un automobil de lux cu propulsie electrică construită de Tesla Motors (California, Silicon Valley) în producție de serie mare din iunie 2012. Este disponibil doar cu tracțiune pe patru roți. Modelul dispune de Acumulator Li-ion (max 85 kWh) amplasat în podea, sub compartimentul pentru pasageri. Pentru accelerație la 100 km/h Model S are nevoie, în funcție de acumulator, între 5,6 și 6,2 Secunde.