Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Un sătmărean și-a cumpărat Tesla S. Cea mai modernă marcă, la Satu Mare

Foarte mulți specialiști în domeniul auto spun că mașinile sută la sută electrice reprezintă viitorul, iar în scurt timp șoferii vor începe să lase motoarele diesel ori pe benzină, în schimbul autoturismelor full electrice. Dacă în marile orașe din țară au început deja să răsară tot mai multe astfel de mașini, majoritatea accesibile, un sătmărean a decis să își achiziționeze una dintre cele mai puternice și luxoase electrice de pe piață: Tesla Model S.

Un sătmărean, proprietarul unei firme de transport cu sediul în Satu Mare, și-a achiziționat una dintre cele mai luxoase mașini electrice din lume, Tesla Model S. Autoturismul sătmăreanului este înmatriculat în județul Satu Mare și este fabricat în anul 2017. Menționăm că prețul unei Tesla Model S, fabricat în 2017, pornește de la 80.000 de euro și poate să depășească 100.000 de euro, în funcție de nivelul de echipare.

Despre Tesla Model S

Tesla Model S este un automobil de lux cu propulsie electrică construită de Tesla Motors (California, Silicon Valley) în producție de serie mare din iunie 2012. Este disponibil doar cu tracțiune pe patru roți. Modelul dispune de Acumulator Li-ion (max 85 kWh) amplasat în podea, sub compartimentul pentru pasageri. Pentru accelerație la 100 km/h Model S are nevoie, în funcție de acumulator, între 5,6 și 6,2 Secunde.

 

12 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Merge bine transportul in satu mare, daca are bani de asemenes masina.
    Felicitari.???

  2. Norick Răspunde

    Alt nickname nu ai gasit , hombre.
    Ce prostanac esti..tu noul norick
    ???

  3. La viitorul centenar...poate Răspunde

    Așa si unde o încarcă?Se știe ca Tesla au stații proprii de încărcare ,inexistente in Ro in momentul de fața !O fi având el autonomie de vreo 400-500 de km dar apoi sta jumate de zi la priza (si aia Supercharger trifazat nu din asta obișnuita si nici așa nu încarcă decât 80% ).Daca merge la București ce face,sta o noapte la Pitești in parcare la Kaufland?Fitze si figuri!Este foarte departe Romanica si mai ales SM de automobilul electric la noi tot disel stok adus din Germania ,full fără piele care consuma doar un ”picur” de ulei este baza!
    PS. Da ,sunt invidios ! Nu am BMW nici vreo stok pe motorina doar un cacat de benzina cu motor de 1.0.
    PPS .Intrebare:In parcare la mall sau supermarket cum deschide ușile din spate?Opreste in mijlocul drumului,da jos pasagerii si apoi intra in parcare?

    • Vajk Răspunde

      Daca ai fi putin mai informat in Csenger este statie de incarcat pt Tesla proprietarul fabricii de conserve din csenger are acelas model de tesla si a primit o statie de incarcare unde incarca si din ucraina da na astia cu BMW nu au treaba

    • Andy Răspunde

      E model s nu x. Ușile sunt normale. Mai multa atenție înainte de a comenta.

  4. Driver Răspunde

    Stai linistit…o statistica arata ca cei cu auto bmw sunt cei mai de mai mari tarani, asa ca asta e. Bmw egal taranime, habar nu au de ce inseamna autoturism.

  5. Matroz Răspunde

    Ce bou esti mai Norick.

  6. Norik se întoarce Răspunde

    Mașina este deosebită, altfel strălucește parcarea de la Mall

  7. a Răspunde

    Ai fost inzapezit. Sau ?

  8. Norick Răspunde

    Sunt aici doar ca sa ma bag in seama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.