PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Parizer cu otravă împrăştiat pe stradă! Au murit zeci de pisici şi căţei

Parizer cu otravă pe străzile din Carei. Asociaţia Puffi din Carei face un apel tutror locuitor să fie foarte atenţi când îşi plimbă patrupedele deoarece sunt aruncate pe străzi bucăţi de praizer cu otravă pentru a ucide animalele.

Se pare că deja sunt mai multe victime.

“Aveti mare grija cand va plimbati catelul, nu-l lasati sa puna boticul pe nimic. Sunt pregatite bucati de parizer cu otrava si aruncate peste tot. Asa au murit zeci de pisici! si probabil si catei! Stapani de caini, care si-au gasit cainele bolnav, nestiind ce are, s-au prezentat la medicul veterinar, pentru unii s-a putut face ceva, iar pentru altii…era prea tarziu. Animalele astfel otravite mor in chinuri groaznice. Vom face plangeri la organele in drept sa fie urmariti acei indivizi, criminali care ucid astfel necuvantatoarele.
Nemernici,nemernice nu ucideti animalele nevinovate, toate aceste suferinte pe care le-ati infaptuit se vor intoarce inmiit pentru voi si familiile voastre.
Facem apel la iubitorii de animale sa distribuie pentru atentionare stapanilor de necuvantatoare!”, este mesajul aspciaţiei Puffi din Carei.

DISTRIBUIŢI această ştire pentru ca informaţia să ajungă la cât mai mulţi sătmăreni! Poate salvaţi viaţa unui căţei sau a unei pisici!