Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Parizer cu otravă împrăştiat pe stradă! Au murit zeci de pisici şi căţei

Parizer cu otravă pe străzile din Carei. Asociaţia Puffi din Carei face un apel tutror locuitor să fie foarte atenţi când îşi plimbă patrupedele deoarece sunt aruncate pe străzi bucăţi de praizer cu otravă pentru a ucide animalele.

Se pare că deja sunt mai multe victime.

“Aveti mare grija cand va plimbati catelul, nu-l lasati sa puna boticul pe nimic. Sunt pregatite bucati de parizer cu otrava si aruncate peste tot. Asa au murit zeci de pisici! si probabil si catei! Stapani de caini, care si-au gasit cainele bolnav, nestiind ce are, s-au prezentat la medicul veterinar, pentru unii s-a putut face ceva, iar pentru altii…era prea tarziu. Animalele astfel otravite mor in chinuri groaznice. Vom face plangeri la organele in drept sa fie urmariti acei indivizi, criminali care ucid astfel necuvantatoarele.
Nemernici,nemernice nu ucideti animalele nevinovate, toate aceste suferinte pe care le-ati infaptuit se vor intoarce inmiit pentru voi si familiile voastre.
Facem apel la iubitorii de animale sa distribuie pentru atentionare stapanilor de necuvantatoare!”, este mesajul aspciaţiei Puffi din Carei.

DISTRIBUIŢI această ştire pentru ca informaţia să ajungă la cât mai mulţi sătmăreni! Poate salvaţi viaţa unui căţei sau a unei pisici!

19 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Aproape că-mi vine să-l felicit pe idiotul care a împrăștiat otrava!
    Nu este corect față de bietele animale, dar este eficient!
    Pe “activiștii” de la Pufi îi întreb, dar întrebarea este valabilă tuturor deținătorilor de patrupede: VOI culegeți rahatul după animalele voastre când le duceți la plimbare???
    Mai întâi adunați-vă rahatul, apoi sterilizați-vă potăile și abia apoi comentați despre ce f ac ceilalți membrii ai comunității voastre!

    • Adi Răspunde

      Asi curata cu fata ta pe jos si te-as forta sa mananci otrava.

    • edu Răspunde

      cel mai pertinent si cuprinzator raspuns 🙂 . multi se feresc sa-l dea. RESPECT

      • edu Răspunde

        oamenii au prioritate. no offence . câti dintre prietenii (pupa-ia-ti undeva pe câini) sau rude au avut de suferit? e groaznic să fii mușcat. rămâi cu frică, poate chiar cu handicapat de picior etc.

        • Roxi Răspunde

          “rămâi cu handicapat de picior”-really. Și pentru că oameni au prioritate te apuci să pui parizer cu otravă pe strstradă ca să moară orice animal ca doar nahh nu e om deci nu contează ?- imi este scârbă de tine. Când eram mică m a mușcat un caine de fata, trebuia să ii si fac un sandwis otrăvit, adică de unde atata tupeu la el să mă muște când eu voiam să imtervin in incaiararea lui cu alt caine- trebuia să moară categoric, daca ma gandrsc mai bine si partenerul lui de incaierare ca doar na clar era agresiv, poate voia sa ma mustr si ala cand voiam ru sa il

          • boby2000

            Nu ne arati si noua niste pose cu fata ta muscata? 🙂 Au ramas urme??

  2. Altu Răspunde

    Da cu tiganii cand facem ceva?

  3. Bahu Răspunde

    Atentie @ Unu’ , s-ar putea ca si copilul tau sa se aplece ca sa vada ce sunt bucatile colorate de pe jos !

    • Uncur Răspunde

      Are imunitate, a mancat tac-su cacalau si nu era varianta chinezeasca.

    • Unu' Răspunde

      Eu MI-AM EDUCAT copilul să nu ridice mizeria de pe jos, decât dacă are mănuși de protecție!

      • Gaborila Răspunde

        In sfârșit un cetățean responsabil care-și învață copilul sa umble cu mănuși !Mai nene,tu ori ești prost ori nu ești de pe aici !

        • Unu' Răspunde

          Nu toți facem mizerie pe stradă, unii facem și curat, nu așteptăm munca în batjocură a Florisalului!
          Cel puțin prin împrejurimi, curăț trotuarul și (parțial) carosabilul! Bineînțeles că familia mă ajută, doar împreună suntem beneficiarii acțiunii! Așa ne intră mai puțin praf în casă și în plămâni!
          Mulți stau la bloc și se plâng că nu vine primarul sau președintele republicii să le facă ordine, dar ei n-ar mișca un deget, când le-ar fi mult mai ușor să facă toți împreună!

          • Norick

            @Unu’ : de multe ori am avut aceeași părere, nu este altfel nici acuma. Sunt cu tine frate, copy-paste cu gåndirea ta… ?
            P. S. Nemaivorbind, ca suntem membrii acceaşi societăți( bineînțeles germană) … ? ? ?

          • boby2000

            ….de aceea merg la munca si platesc impozite in tara asta. Trebuie trasi la raspundere si pedepsiti dupa caz, si cei care fac mizerie si cei care sunt responsabili sa faca curat. Punct

  4. Da Răspunde

    Domnu Masculic Csaba, parca si dumneata nu demult aveai asemenea idei cand erai intrebat ce se face cu haitele de caini vagabonzi din Satmar??
    Sa fi gasit autoritatile din Carei solutia finala??

  5. Unu' Răspunde

    Nu susțin asemenea “acțiuni”, dar nu le condamn!
    De multe ori îmi vine să-mi iau o pușcă și să mă pun pe vânat potăi, la câtă gălăgie și mizerie fac, dar (încă) nu m-am apucat de asemenea barbarisme! … încă!

    Sunt iubitor de animale, dar nu-mi place să văd cum se chinuie! Mai bine să le curme suferința!

    Așa-zișii iubitori de animale, adună toate potăile, le înmulțesc (în loc să le sterilizeze!) și apoi, când nu mai au fonduri, le dă drumul, ca mai apoi să poată face campanie de ajutorare! Mi-e lehamite de ei!

  6. boby2000 Răspunde

    sa le cipuiasca potaile si cand le vine in minte sa isi alunge potaile de acasa, sau le lasa sa umble creanga… sa le pringa hengherii sle restituie proprietarului impreuna cu nota de plata. Garantez ca doar maxim o singura data s-ar intampla 🙂 Doar trebuie aplicate legile si o sa fie si la noi ca in Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.