PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Protest la Satu Mare. Zeci de oameni au ieșit în stradă

Zeci de sătmăreni au ieșit în această seară, duminică, 24 februarie, în centrul nou al municipiului Satu Mare pentru a protesta împotriva ordonanței de urgență care modifică legile justiției.

Protestul organizat de activiștii de la Sătmarul Civic a reușit să-i scoată din case pe sătmăreni. Peste 50 de oameni au ieșit în stradă și au cerut demisia Guvernului.

Sătmărenii s-au adunat în această seară, la ora 17.00, în Pasajul Corneliu Coposu din centrul nou al municipiului Satu Mare unde au început să scandeze împotriva Guvernului care a adoptat marți Ordonanța de Urgență care modifică din nou toate cele trei legi ale justiției. La protestul din această seară și-au anunțat prezența și membrii USR Satu Mare.

Din centrul nou, protestatarii, echipați cu bannere și pancarte, au pornit în marș spre zona Pieței Libertății. Oamenii au făcut o oprire la sediul PSD Satu Mare, acolo unde au scandat împotriva partidului de guvernământ. DE aici au plecat spre Palatul Justiţiei, sediul UDMR, iar mia apoi la sediul ALDE.