PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Precizările mamei ce își ”donează” copilul: nu aș cere nici 10.000 euro!

Sătmăreanca ce a postat un anunț într-un grup al mămicilor din Satu Mare în care a întrebat dacă cineva ar accepta copilul ei, pentru că ea nu îl poate crește, face precizări.

Femeia a precizat pentru PortalSM că nu dorește să vândă sau să doneze copilul, ci să-l dea spre adopție în mod legal.

”Nu aș putea face așa ceva că știu că ori pedeapsa sau închisoare pentru așa ceva știți am cerut un ajutor că dacă într-o familie dacă nu se poate să aibă bebe ar accepta un copil să-l adopte”, a spus femeia.

Sătmăreanca a mai spus că nu ar vinde copilul nici pentru 10.000 euro, ci dorește să îl dea spre adopție într-un mod legal.

”Nu cer nici bani nimic doar am explicat la o doamna că îi nu as cere nici 10000 euro îo as da prin protectia copilului. Ii o neînțelegere mare”, a mai pus femeia pentru PortalSM.

Motivele pentru care femeia a recurs la acest gest sunt știute, până la urmă doar de ea. Într-un comentariu aceasta precizează că problema nu este faptul că viitorul nou-născut nu ar avea loc între ceilalți copii ai săi, însă nimeni, înafară de ea nu l-ar iubi.

”Am intrebat că io o sa am si as da dar la o persoana care ar iubi ca pe alui nu ca nu ar avea loc intre ceilalti dar din pacate nu ar iubi nimeni decat io”, scrie femeia.