Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Precizările mamei ce își ”donează” copilul: nu aș cere nici 10.000 euro!

Sătmăreanca ce a postat un anunț într-un grup al mămicilor din Satu Mare în care a întrebat dacă cineva ar accepta copilul ei, pentru că ea nu îl poate crește, face precizări.

Femeia a precizat pentru PortalSM că nu dorește să vândă sau să doneze copilul, ci să-l dea spre adopție în mod legal.

”Nu aș putea face așa ceva că știu că ori pedeapsa sau închisoare pentru așa ceva știți am cerut un ajutor că dacă într-o familie dacă nu se poate să aibă bebe ar accepta un copil să-l adopte”, a spus femeia.

Sătmăreanca a mai spus că nu ar vinde copilul nici pentru 10.000 euro, ci dorește să îl dea spre adopție într-un mod legal.

”Nu cer nici bani nimic doar am explicat la o doamna că îi nu as cere nici 10000 euro îo as da prin protectia copilului. Ii o neînțelegere mare”, a mai pus femeia pentru PortalSM.

Motivele pentru care femeia a recurs la acest gest sunt știute, până la urmă doar de ea. Într-un comentariu aceasta precizează că problema nu este faptul că viitorul nou-născut nu ar avea loc între ceilalți copii ai săi, însă nimeni, înafară de ea nu l-ar iubi.

”Am intrebat că io o sa am si as da dar la o persoana care ar iubi ca pe alui nu ca nu ar avea loc intre ceilalti dar din pacate nu ar iubi nimeni decat io”, scrie femeia.

6 comentarii

  1. Dr.Mengele Răspunde

    Genul asta de animale, ca oameni nu-i pot numi, nu s-ar putea steriliza, prin lege?! Asa, sa stim o treaba?!

    • nick Răspunde

      eee daca s-ar fi putut steriliza comentariul tau mai exista?

      • Dr.Mengele Răspunde

        @nick: asta ai inteles tu, marginitule, ca era subiectul discutiei? Biet retard, inseamna ca esti de acord cu ce fac nenorocitii astia, ergo, fix atata minte ai si tu! Ai vrut sa te dai spiritual, doctul p.lii, da’ nu ti-a prea iesit! Doamne, si tu mai ai si drept de vot si posibilitatea de a te inmulti! Speram selectia naturala sa-si faca treaba in cazul tau!

  2. Rodica Răspunde

    Chiar nu se sesizeaza nimeni competent ? De la tot felul de chestii comercializate pe net , am ajuns sa …târguim copii pe facebook ? Exista proceduri legale pentru adoptie sau plasament – e-adevarat cam lungi – da pana la a face comert cu copii in halul asta , este curata inconstienta si ilegalitate ! Asa , femeia asta iresponsabila ( si nu e singura ) peste noua luni ne mai prezinta o ….oferta ! Daca nu urmareste nici un interes material de ce nu se prezinta la DGASPC , care are centre pentru mame cu situatie precara , sau de ce nu-l abandoneaza la spital dupa nastere ?Sa nu se inteleaga ca incurajez aceste lucruri , dar sigur in ….tartacuta ei i-au incoltit niste idei -crede ea ,geniale ! E clar ca urmareste niste foloase materiale , cel mai mediatizat caz al Luminitei Anghel , fiind un exemplu cat se poate de clar ! Eu zic ca e cazul sa fie ….scuturata nitel , plus ca , daca asa procedeaza acum , am niste semne de intrebare la felul in care-i creste si pe ceilalti ! Doamnei Camelia Popescu , un sfat dezinteresat , aveti mare grija , fiindca dincolo de bunele intentii pe care le aveti s-ar putea sa va creati probleme !

  3. hingeru Răspunde

    S-ar face un precedent, maine apar cu zecile anunturi de acest gen. Trebuie sterilizata si pe ea si pe tata.

  4. sdgd Răspunde

    Nu ar cere nici 10 mii. Asta e apropo ca 100 de lei ajung. Sa le coase “focaru de infectie” la toate care isi parasesc copilul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.