PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Acțiune inedită de 8 Martie, la Satu Mare. Flori din trăsură pentru sătmărence

Asociația Ecvestră ”Perla Neagră” a înțeles să omagieze eternul feminin într-un mod inedit. Membrii asociației, în frunte cu consilierul județean Adrian Cozma, au înhămat la o splendidă trăsură, ruptă parcă din fabuloasele basme ale copilăriei, patru cai printre care s-a aflat și, de acum celebrul armăsar, ”Centenar” pornind la drum pentru a o oferi câte o floare doamnelor și domnișoarelor, în această zi atât de specială.

​Reprezentantele sexului frumos au fost pur și simplu uimite la vederea ineditului echipaj și au apreciat în mod deosebit această originală idee de omagiere a tuturor femeilor acum, de 8 Martie. ​Trăsura a pornit din Ardud și ajuns apoi la Satu Mare spre deliciul doamnelor și nu numai.

,,M-am gândit că o zi cum este 8 Martie, care a intrat deja în tradiția noastră nu poate fi celebrată decât tot în mod tradițional și consider că omagiul nostru, al celor de la Asociația Ecvestră ”Perla Neagră” nu putea fi exprimat într-un mod mai inspirat. ​Îmi place să cred că pe lângă florile oferite, doamnele și domnișoarele cu care ne-am întâlnit vor păstra în amintire imaginea unei trăsuri din care coboară un cavaler ca să le ofere flori, de ziua lor, a femeii, în toate binecuvântatele ei ipostaze: mamă, soră, soție, fiică sau colegă. A fost o zi fericită, așa cum mi-aș dori să avem din ce în ce mai multe!” a declarat Adrian Cozma.