Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTOGALERIE. Acțiune inedită de 8 Martie, la Satu Mare. Flori din trăsură pentru sătmărence

Asociația Ecvestră ”Perla Neagră” a înțeles să omagieze eternul feminin într-un mod inedit. Membrii asociației, în frunte cu consilierul județean Adrian Cozma, au înhămat la o splendidă trăsură, ruptă parcă din fabuloasele basme ale copilăriei, patru cai printre care s-a aflat și, de acum celebrul armăsar, ”Centenar” pornind la drum pentru a o oferi câte o floare doamnelor și domnișoarelor, în această zi atât de specială.

​Reprezentantele sexului frumos au fost pur și simplu uimite la vederea ineditului echipaj și au apreciat în mod deosebit această originală idee de omagiere a tuturor femeilor acum, de 8 Martie. ​Trăsura a pornit din Ardud și ajuns apoi la Satu Mare spre deliciul doamnelor și nu numai.

,,M-am gândit că o zi cum este 8 Martie, care a intrat deja în tradiția noastră nu poate fi celebrată decât tot în mod tradițional și consider că omagiul nostru, al celor de la Asociația Ecvestră ”Perla Neagră” nu putea fi exprimat într-un mod mai inspirat. ​Îmi place să cred că pe lângă florile oferite, doamnele și domnișoarele cu care ne-am întâlnit vor păstra în amintire imaginea unei trăsuri din care coboară un cavaler ca să le ofere flori, de ziua lor, a femeii, în toate binecuvântatele ei ipostaze: mamă, soră, soție, fiică sau colegă. A fost o zi fericită, așa cum mi-aș dori să avem din ce în ce mai multe!” a declarat Adrian Cozma.

 

24 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Sublim!

    • Bogu Răspunde

      Da da :-)))) Se numeste campanie electorala din categoria “mici si bere gratis” (vezi campanie clasica PSD) doar ca e un pic mai parfumata miscarea. Lighioanele astea politice cu tertipurile lor nu se vor schimba prea repede. Ma intreb cand se vor pune sa faca ceva REAL in folosul comunitatii.

    • Adi Răspunde

      Și mie mi-a oferit o garoafă dar am refuzat o;dacă era din partea altcuiva o primeam cu mare drag .

  2. Ion Răspunde

    Interesanta initiativa! Felicitari!

  3. Mariana Răspunde

    Un gest de poveste.Bravo!

  4. Gigel Răspunde

    Fain!

  5. Dana Răspunde

    N-am mai vazut asa ceva, dar e frumos!!!!

  6. Liberal Răspunde

    Bravo, Adrian Cozma!

  7. Sorina Răspunde

    Un gest superb.

  8. Ion Satmarean Răspunde

    Nu m-am asteptat sa vad asa ceva in Satu Mare. Minunat!

  9. Corina Răspunde

    Multumiri pentru garoafa!

  10. Gheorghe Răspunde

    Sunt cei ce au dus mesajul de Centenar la Alba Iulia?

    • Clau Răspunde

      O parte din ei.

    • Ar Răspunde

      Pacat ca nu stiau nici.macar atat ca la Alba s-o.mers cu gheizasu, civilizat. Ca taranii de atunci aveau atata minte sa nu omoare caii scotandu-i pe drum degeaba iarna. Dar de unde sa stie consilieru asta,

  11. Gipsy king Răspunde

    Dar cand intra tiganii cu strafu in oras de ce sunt opriti si amendati? Care-i diferenta?

    • Ardelean Răspunde

      Cu strafu nu se poate. Cu sareta insa da, cu conditia ca in fata dosului animalului sa fie cate un consilier.

  12. cârcotaş Răspunde

    O grămadă de postaci…Numai la produsele vândute online mai vezi aşa comentarii sablonate.

  13. x-ulescu Răspunde

    la femeile care fac greva la electrolux ca sa poata trai ceva mai bine le-a dat flori ? sau doctrina liberala nu a avut curaj sa treaca pe acolo ?

    • Gyuri Răspunde

      @x-lescule,eşti peste limita legală de prost.Asta nu-i afişată nicăieri să te oprească în vreun fel.Doamne apără!

      • x-ulescu Răspunde

        O !! marite gyuri , ce s-ar face universu fara destaptaciunea ta , soarele nu ar sti pe unde sa rasara , noi ceilalti care vedem ilegalitatile voastre nu avem voie sa vorbim. ai o atitudine tipic pnl ,usr ,plususta ,legea e valabila numai daca asa puteti scapa de adversari cu probe false si procurori teleghidati.cand voi incalcati legea , toti cei care vad si spun sunt prosti. faceti tot felul de demonstratii cica sa aparati legea ,INCALCAND legea.

  14. x-ulescu Răspunde

    poate se sesizeaza politia ! este interzis accesul cu mijloace cu tractiune animala in oras ,sunt semne la toate intrarile sau pt. pnl legea e facultativa .numai pentru prosti ??? asa vor conduce daca ( Doamne fereste) ajung la putere ,in dispretul legilor ??

    • Cipri Răspunde

      X ulescu, nu a fost vreo problema, A , daca erai înhămat tu, de abia atunci puteam vorbi de tractiune animală reală!

      • Animal X Răspunde

        Legea e lege pentru toti…sau cel putin asa ar trebui sa fie altfel am face toti ce am vrea deci a nu se confunda democratia cu anarhia. Nu stiu cum se procedeaza in asemenea cazuri dar banuiesc ca undeva exista o procedura care in acest caz nu stiu de ce dar am impresia ca s-a ignorat, dar poate gresesc.

    • Unu' Răspunde

      Aici îți dau dreptate!
      Stimabilul “domn” consilier și-a permis iar să încalce prevederile legale, precum a făcut-o și când a staționat pe loc interzis! Unii nu se pot abține!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.