PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Albu: PNL va contesta la CCR toate modificările aduse la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a anunţat, printr-un comunicat de presă, că partidul pe care îl reprezintă va contesta la CCR toate modificările aduse la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală.

Redăm în cotninuare poziţia liderului PNL Satu Mare

In aceeasi zi, in care o delegatie a Comisiei de la Venetia, sesizata de PNL, se afla la Cotroceni la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, avand ca teme de discutie modificarea Codurilor penale si legilor justitiei, parlamentarii din Camera Deputatilor au adoptat, pe repede inainte, modificarile Codurilor penale. Fiind vorba de o lege organica, era nevoie de 50% + 1 din numarul total de parlamentari pentru a trece. Acest lucru a facut ca eforturile opozitiei de a stopa aceste modificari nocive sa fie in zadar, majoritatea PSD-ALDE plus minoritati avand numarul necesar de voturi.

PSD si ALDE le spun practic tuturor partenerilor occidentali ai Romaniei ca nu-i mai intereseaza lumea civilizata si ca vor ca in Romania legea si ordinea sa fie facuta de infractori, pentru infractori.

Acestea sunt principalele modificari aduse Codurilor penale:

Majoritatea PSD-ALDE face un cadou infractorilor si baronilor locali, intre Sarbatorile Pascale, impotriva dorintei romanilor cinstiti, a Uniunii Europene, a Comisiei de la Venetia.

Partidul National Liberal va actiona prin toate mijloacele legale pentru a opri intrarea in vigoare a acestei monstruozitati si asteapta toti cetatenii Romaniei la vot, in data de 26 Mai.

Referendumul si alegerile europarlamentare reprezinta cea mai profunda forma de manifestare a democratiei unde romanii vor decide direct, prin vot.

Adrian Albu,

Presedinte PNL Satu Mare.