Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Adrian Albu: PNL va contesta la CCR toate modificările aduse la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală

Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a anunţat, printr-un comunicat de presă, că partidul pe care îl reprezintă va contesta la CCR toate modificările aduse la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală.

Redăm în cotninuare poziţia liderului PNL Satu Mare

In aceeasi zi, in care o delegatie a Comisiei de la Venetia, sesizata de PNL, se afla la Cotroceni la o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, avand ca teme de discutie modificarea Codurilor penale si legilor justitiei, parlamentarii din Camera Deputatilor au adoptat, pe repede inainte, modificarile Codurilor penale. Fiind vorba de o lege organica, era nevoie de 50% + 1 din numarul total de parlamentari pentru a trece. Acest lucru a facut ca eforturile opozitiei de a stopa aceste modificari nocive sa fie in zadar, majoritatea PSD-ALDE plus minoritati avand numarul necesar de voturi.

PSD si ALDE le spun practic tuturor partenerilor occidentali ai Romaniei ca nu-i mai intereseaza lumea civilizata si ca vor ca in Romania legea si ordinea sa fie facuta de infractori, pentru infractori.

Acestea sunt principalele modificari aduse Codurilor penale:

  • reducerea termenelor de prescriptie a pedepselor, aceasta modificare il vizeaza direct pe Liviu Dragnea in dosarul privind angajarile fictive
  • a fost dezincriminata total infractiunea de neglijenta in serviciu
  • termenul pentru denunt este redus la un an
  • au fost injumatatite pedepsele pentru infractiunile de delapidare si abuz in serviciu daca autorii faptelor achita prejudiciul pana la ramanerea definitiva a sentintei
  • anchetatorii nu pot audia persoanele care au avut relatii de convietuire cu inculpatul sau suspectul; indiferent daca este adevarat sau nu

Majoritatea PSD-ALDE face un cadou infractorilor si baronilor locali, intre Sarbatorile Pascale, impotriva dorintei romanilor cinstiti, a Uniunii Europene, a Comisiei de la Venetia.

Partidul National Liberal va actiona prin toate mijloacele legale pentru a opri intrarea in vigoare a acestei monstruozitati si asteapta toti cetatenii Romaniei la vot, in data de 26 Mai.

Referendumul si alegerile europarlamentare reprezinta cea mai profunda forma de manifestare a democratiei unde romanii vor decide direct, prin vot.

Adrian Albu,

Presedinte PNL Satu Mare.

8 comentarii

  1. Cipri Răspunde

    Daaa, ce frumos ataci tu PNL, așa la nivel național dar niciodată la nivel local , nu care cumva să te impiedici de doamna directoare de la Finanțe, susținută de PSD, întâmplător nevasta ta! Cât crezi că mai poți juca această tristă comedie? Albule, ești pata cea mai neagră din PNL Satu Mare! Ăia chiar îs tâmpiti sau doarcomplici?

  2. Otelarul Răspunde

    Vai de capul penelistilor! Is intr- o budă tare adâncă! Pe de o parte, partidul e vândut la PSD pentru postul lui madam Albu, mare directoare la Finante, iar pe de alta, la UDMR pentru postul lui Adi la primărie, a lui Feher Danciloaia si Ioan Rus la județ! Bine, ăștia is aranjati, sacrificandu-se pentru profitorii si impostorii aceștia, întreg partidul! Oare dorm toți penelistii? Chiar și cei de la București? Pentru martafoii ăștia se vinde un partid istoric? Oare ciuma galbenă o fi mai rea decât ciuma roșie?

  3. Pop Ioan Răspunde

    Activitatea “ciumei galbene” , fost “ciuma portocalie” (PDL) se poate caracteriza ,cel mai bine, prin activitatea lui guvernului Boc: taieri de salarii si pensii , (de la muritorii de rind) ,contracte grase pt camarila politica (teren de sport in panta , sali de sport in sate cu populatia cu virsta peste 60 de ani…..) , shoppingurile in strainatate ale lui M’dame Udrea etc,etc……Aceeas marie cu alta palarie.

  4. Satmarean Răspunde

    Îmi puteți spune cum se numeste medicul psihiatru al d-nului viceprimar Albu, ca ii atrag atenția d-nului doctor ca nu ii administreaza un tratament adecvat.

  5. Anittta Răspunde

    Ce dracu caută un asemenea sociopat in vârful partidului? Dupa ce că habar nu are de politică și nici nu-l interesează, pur si simplu ii alungă pe cei care ar vrea să se înscrie in PNL!
    Cunosc câțiva doctori, avocați și arhitecți, mă rog, profesii liberale,care au refuzat să meargă înspre PNL din cauza acestui isteric sinistru!

  6. Negru Răspunde

    Să recapitulăm, pentru cei care eventual au uitat: președintele PNL Satu Mare Albu e prieten la cataramă cu Govor PSD!, care o ține pe nevasta liderului PNL directoare la Finanțe. Blat pe față cu PSD!
    De parcă nu ar fi destul, Albu a pus PNL la picioarele UDMR pentru trei amărâte de posturi de figuranți două la primarie si unul la consiliul județean . Deci, blat și cu UDMR!
    Atunci pe cine votăm de fapt, dacă votăm PNL?
    Nu rămâne credibil decât USR! Hai sa nu risipim voturile pe mafioți, orice culoare politica ar avea aceștia!

  7. Peneleoaica Răspunde

    Si ce ne spui Albule in campanie? Cât de periculoasă e ciuma roșie? Cum faci blat cu pesedeii? Chiar ne crezi proști pe toți? Orașul vorbește despre cum te- ai strofocat să ii găsești un servici lui Govor Pesedistul, că doară si el ține spatele pentru nevasta ta! Voi sunteti politicienii Opoziției? Rușine să vă fie, talharilor, votul oamenilor drepți, nu o sa- l aveți niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.