PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ciprian Ardelean cere Consiliului Județean să lămurească situația drumului Satu Mare-Solduba

Avocatul Ciprian Ardelean, membru Pro România, a spus într-o conferință de presă, susținută astăzi, că este regretabil ceea ce se întâmplă pe drumul Satu Mare-Solduba.

Pe drumul Satu Mare-Solduba nu se mai lucrează și nu se va mai lucra o lungă perioadă de timp, potrivit lui Ciprian Ardelean, iar vinovate sunt toate partidele din Consiliul Județean, spune acesta.

„E o situație pe care întâmplător noi cei de la Pro România, când am fost consilieri județeni, am ridicat-o, și l-am avertizat pe președintele consiliului județean că firma urmează să intre în faliment. Domnia sa ne-a dat atunci asigurări că nu e niciun fel de problemă, că nu va intra niciodată în faliment.

Iată că am avut dreptate, pe acel drum nu se lucrează. […] O anumită responsabilitate, n-aș spune neapărat o vină, evident că o au toate partidele din Consiliul Județean”, a spus Ciprian Ardelean.

Totodată, Ciprian Ardelean a cerut conducerii Consiliului Județean să prezinte situația la zi, situația cu contractul, ce s-a efectuat, ce a mai rămas de efectuat, câți bani s-au plătit firmei.