Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Ciprian Ardelean cere Consiliului Județean să lămurească situația drumului Satu Mare-Solduba

Avocatul Ciprian Ardelean, membru Pro România, a spus într-o conferință de presă, susținută astăzi, că este regretabil ceea ce se întâmplă pe drumul Satu Mare-Solduba.

Pe drumul Satu Mare-Solduba nu se mai lucrează și nu se va mai lucra o lungă perioadă de timp, potrivit lui Ciprian Ardelean, iar vinovate sunt toate partidele din Consiliul Județean, spune acesta.

„E o situație pe care întâmplător noi cei de la Pro România, când am fost consilieri județeni, am ridicat-o, și l-am avertizat pe președintele consiliului județean că firma urmează să intre în faliment. Domnia sa ne-a dat atunci asigurări că nu e niciun fel de problemă, că nu va intra niciodată în faliment.

Iată că am avut dreptate, pe acel drum nu se lucrează. […] O anumită responsabilitate, n-aș spune neapărat o vină, evident că o au toate partidele din Consiliul Județean”, a spus Ciprian Ardelean.

Totodată, Ciprian Ardelean a cerut conducerii Consiliului Județean să prezinte situația la zi, situația cu contractul, ce s-a efectuat, ce a mai rămas de efectuat, câți bani s-au plătit firmei.

Un comentariu

  1. nuconteaza Răspunde

    Niste numere la loto pe duminica? Ca vad ca le calculati/ghiciti foarte bine ce se va face si ce nu… de semnat nu se putea sa nu se semneze cu ea, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.