PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Oficial! Parcare cu plată pe drumul Careiului. S-au montat parcometrele

După ce la sfârșitul lunii ianuarie consilierii municipali au votat extinderea zonelor cu parcare plătită, astăzi totul a devenit oficial.

În această dimineață, marți, 9 aprilie, în parcarea de la Lebăda, pe Drumul Careiului, și-au făcut apariția și parcometrele. De menționat că în primele ore după instalarea parcometrelor, parcarea ce mai tot timpul era populată de mașini, a stat mai mult goală.

Nu doar parcarea de la Lebăda a devenit una contra cost, ci și cea de la restaurantul Tei de pe bulevardul Lucian Blaga acolo unde, de asemenea, s-au montat parcometre.

„Pentru extinderea ariei de aplicare a sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în municipiul Satu Mare, Anexa nr. 1 la Regulament se completează cu poziția 51. Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și poziția 52. Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda) și se introduc Anexa nr. 13- Parcare Bulevardul Lucian Blaga (Restaurant Tei) și Anexa nr. 14- Parcare Strada Careiului (Magazin Lebăda)”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre adoptat la sfârșitul lunii ianuarie.