PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD a început în forţă campania electorală. Ministrul Gabriel Leş, dialog cu sătmărenii

Echipa PSD din municipiul Satu Mare a început campania electorală în forță. Ministrul Gabriel Leș – președinte al Organizației municipale, coordonatorul județean al campaniei – deputatul Ioana Bran, coordonatorul municipal al campaniei – consilierul municipal Ciprian Crăciun, secretarul de stat Florin Iura și consilierii municipali au trasat azi sarcinile fiecărui activist pentru următoarea perioadă și au discutat despre ceea ce Guvernul PSD a realizat în municipiul Satu Mare.

Municipiul Satu Mare beneficiază în prezent de cele mai mari fonduri pentru dezvoltare din ultimii 30 de ani, proiecte precum Centura de ocolire care include și al patrulea pod și al treilea pod peste Someș fiind posibile datorită efortului de echipă depus de social-democrații sătmăreni.

Tot astăzi, ministrul Gabriel Les – președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare și consilierii municipali Adrian Micle și Mariana Sălăgean au avut un dialog constructiv, plăcut și cald cu sătmărenii pe care i-au întâlnit în zona pieței din Micro 15.

Au discutat despre investițiile pe care Guvernul PSD le-a realizat în municipiul și în județul Satu Mare și despre destinul european al României, dar și despre nevoia ca românii să fie respectați în Europa.

Sursa: PSD Satu Mare