Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

PSD a început în forţă campania electorală. Ministrul Gabriel Leş, dialog cu sătmărenii

Echipa PSD din municipiul Satu Mare a început campania electorală în forță. Ministrul Gabriel Leș – președinte al Organizației municipale, coordonatorul județean al campaniei – deputatul Ioana Bran, coordonatorul municipal al campaniei – consilierul municipal Ciprian Crăciun, secretarul de stat Florin Iura și consilierii municipali au trasat azi sarcinile fiecărui activist pentru următoarea perioadă și au discutat despre ceea ce Guvernul PSD a realizat în municipiul Satu Mare.

Municipiul Satu Mare beneficiază în prezent de cele mai mari fonduri pentru dezvoltare din ultimii 30 de ani, proiecte precum Centura de ocolire care include și al patrulea pod și al treilea pod peste Someș fiind posibile datorită efortului de echipă depus de social-democrații sătmăreni.

Tot astăzi, ministrul Gabriel Les – președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare și consilierii municipali Adrian Micle și Mariana Sălăgean au avut un dialog constructiv, plăcut și cald cu sătmărenii pe care i-au întâlnit în zona pieței din Micro 15.

Au discutat despre investițiile pe care Guvernul PSD le-a realizat în municipiul și în județul Satu Mare și despre destinul european al României, dar și despre nevoia ca românii să fie respectați în Europa.

Sursa: PSD Satu Mare

13 comentarii

  1. Htg Răspunde

    Miky mouse lui zero barat , micle cel viteaz și așa se duce psd ul la victoria lui Les!!!@

  2. Rakotzi Răspunde

    Rușine consilierilor locali psd în frunte cu tot preș. psd ul municipal ati trădat electoratul satmarean prin atitudinea data in consiliu …. cu cine votăm …cu voi nici gand !

  3. Gabriel Răspunde

    Rusine frate (fost) Gabriel.

  4. Radu Răspunde

    Mai aveți tupeul sa ieșiți in campanie ! Rușinea și tupeul vostru nu are limite

  5. Mae Răspunde

    Nu-ți sta ca ministru sa împarți pliante !!!!!,tot slugă ai rămas doamne

  6. Spitalu de urgenta. Răspunde

    De langa P. . . . . A de bRAN, lipseste f . . . . .I de mucutan, sa-i puna intrebari in locul cetatenilor. Cine dracu va mai suporta NENOROCITILOR ? M . . . E psd.

  7. gheorghe Răspunde

    Gabi fain iti sta si tie!!!Sunt tare curios daca de dragul lui Cristos ai merge cu Biblia in mana pe strazi si sa vorbesti cu oamenii spunandu-le despre mantuire,despre credinta in Isus si sa fii dispus sa ,,platesti pretul¨Vad ca te-ai bagat pana peste cap in politica si ,,te-ai injugat la acelasi jug cu cei necredinciosi¨.Cine te-a sfatuit sa faci asta cred ca nu te-a sfatuit bine,dar este in totalitate raspunderea si hotararea ta de a continua sa mergi pe aceasta cale.Ce zici de apostolul Pavel cand statea de vorba cu oamenii ce le zicea??,haideti cu noi ca va dam,;,,va facem….marim pensii..marim salarii…votati cu Pavel si Sila sau cu Timotei ca si el este de-al nostru????!!!!!Nicidecum…El a platit cu sange pretul slujirii lui Cristos!!!

  8. Gheorghie Răspunde

    Vai de voi daca psd ul merge cu acești oameni “tineri si frumosi” ! Unu nu are facultatea la zi …ce sa mai vorbim de articulatiigramaticale poate Hornar cel nou sa aduca un aer curat in partid

  9. Ungur Bulán Răspunde

    Deci daca dupa toate prostiile facute o sa ramana la putere beleverem a faszom. Sper din toata inima ca o sa mergeti la vot. Nu conteaza pe cine votati.. Doar nu pe PSD.
    P – Partid
    S – Sugar
    D – “Democrat” (Cea mai buna gluma din istorie. HaHa)

  10. Rodica Răspunde

    Asa , dati-ne pliante , in loc de un trai decent ! Si-alea facute tot pe banii nostri ! Puteti raspunde la o intrebare simpla – pana unde va merge nesimtirea si rusinea ?

    • x-ulescu Răspunde

      vezi la pnl ,usr ,plus pmp…ca au nesimtire si tupeu nelimitat

      • Rodica Răspunde

        Ai impresia ca e mai ….breaz unul , decat altul ? Toti sunt la fel , indiferent de sigla de pe ….frunte ! Asa ca întrebarea era adresata tuturor politicienilor , ca nu doar psd-ul e in campanie electorala si imparte fituici .

  11. x-ulescu Răspunde

    Atunci astept acest comentariu si cand va fi vorba in articol de alte partide !! a fost plusu ,a fost pnl-ul de ce nu ai postat asta atunci ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.