PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Compania Zollner oferă posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniul electronicii

De la o afacere individuală până în top 15 al furnizorilor EMS compania Zollner s-a dezvoltat continuu începând cu anul 1965 până în prezent. Cu 20 de locații internaționale dintre care cele doua locații din Satu Mare și Păuleși în România, compania s-a bazat mereu pe parteneriate sustenabile pe termen lung și pe o calitate ce rămâne constantă.

Fiind unicul prestator de servicii în domeniul mecatronicii din regiune, Zollner dorește să le ofere tuturor celor cu studii in domeniul electronicii, automatizărilor, telecomunicațiilor, electromecanicii, electrotehnicii și energeticii posibilitatea de a-și  începe și construi o carieră în domeniu, aici acasă în orașul Satu Mare așa cum indică și sloganul companiei ACASĂ.ÎMPREUNĂ.VIITOR.

De asemenea, compania susține proiectul « Satu Mare te așteaptă acasă ! » din dorința de a-i readuce pe tinerii sătmăreni în orașul natal după terminarea studiilor. Astfel toți studenții și absolvenții sunt invitați la standul Zollner pe 20 Iunie 2019 între orele 11 și 20 la BT Arena din Cluj-Napoca la bursa de joburi „Hai Acasă”, loc unde veți primi detalii despre toate oportunitățile de dezvoltare din cadrul companiei. 

Dacă vă doriți un loc de muncă într-un mediu de lucru ultramodern cu posibilitatea de a acumula cunoștințe și de a vă dezvolta profesional compania vă invită să consultați lista posturilor vacante și să aplicați fie online pe  www.zollner.ro sau trimițând un CV pe adresa de mail carieră@zollner.ro

Posturi vacante:

Lista completă a posturilor vacante și descrierea acestora o puteți consulta accesând: https://www.zollner.ro/ro/cariera/posturi-disponibile/