Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Compania Zollner oferă posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniul electronicii

De la o afacere individuală până în top 15 al furnizorilor EMS compania Zollner s-a dezvoltat continuu începând cu anul 1965 până în prezent. Cu 20 de locații internaționale dintre care cele doua locații din Satu Mare și Păuleși în România, compania s-a bazat mereu pe parteneriate sustenabile pe termen lung și pe o calitate ce rămâne constantă.

Fiind unicul prestator de servicii în domeniul mecatronicii din regiune, Zollner dorește să le ofere tuturor celor cu studii in domeniul electronicii, automatizărilor, telecomunicațiilor, electromecanicii, electrotehnicii și energeticii posibilitatea de a-și  începe și construi o carieră în domeniu, aici acasă în orașul Satu Mare așa cum indică și sloganul companiei ACASĂ.ÎMPREUNĂ.VIITOR.

De asemenea, compania susține proiectul « Satu Mare te așteaptă acasă ! » din dorința de a-i readuce pe tinerii sătmăreni în orașul natal după terminarea studiilor. Astfel toți studenții și absolvenții sunt invitați la standul Zollner pe 20 Iunie 2019 între orele 11 și 20 la BT Arena din Cluj-Napoca la bursa de joburi „Hai Acasă”, loc unde veți primi detalii despre toate oportunitățile de dezvoltare din cadrul companiei. 

Dacă vă doriți un loc de muncă într-un mediu de lucru ultramodern cu posibilitatea de a acumula cunoștințe și de a vă dezvolta profesional compania vă invită să consultați lista posturilor vacante și să aplicați fie online pe  www.zollner.ro sau trimițând un CV pe adresa de mail carieră@zollner.ro

Posturi vacante:

  • Inginer producție
  • Inginer sisteme de testare
  • Inginer electroenergetică
  • Administrator rețea calculatoare-Network System Management
  • Administrator rețea calculatoare-Desktop Management
  • Șef atelier SMT

Lista completă a posturilor vacante și descrierea acestora o puteți consulta accesând: https://www.zollner.ro/ro/cariera/posturi-disponibile/

 

 

 

 

 

19 comentarii

  1. George Răspunde

    Superb demers,ce oameni!

    Dar salariu de UE?sau?
    Aici cum facem?

  2. Fost angajat Răspunde

    Stres mare. Salar de doi lei.

  3. Trantori Răspunde

    Cam multi trantori care nu vor sa munceasca pe aici.

    • Trantori Răspunde

      Ma refer la postacii din comentariile de mai sus, bineinteles. Cand pesedeaua ofera mai nou salarii exorbitante bugetarilor, imi dau si eu seama ca e mai bine sa trandavesti pe la primarie din taste decat la companii multinationale.

  4. Driver Răspunde

    Cand vine la tine si se prezinta ..sunt Dna de la finante..no vezi acele sunt gunoaiele societatii..dar asta e.
    La finante nici 10 la suta NU e competent.
    Niste curve ordinare.
    Doare adevarul, dar asta e.
    Se aude fetelor….

  5. Gicu Hugi Răspunde

    Cei care au dat pe la scoala in viata lor si s-au tinut de treaba isi gasesc joburi respectabile cam oriunde.

    Repetati dupa mine: numai cine nu prea a dat pe la scoala se plange de salarii in Romania. Ah, cu exceptia trantorilor de bugetari, majoritatea functionari publici, care au salarii de zeci de milioane de lei vechi. Dovada aici: https://www.youtube.com/watch?v=ChD26RBnS2k.

    Esti prost, nu ai dat pe la scoala, dar vrei salariu mare, stand degeaba la lucru? Exista un dream job pentru tine! Fa-te functionar public!

    Ai dat pe la scoala si nu vrei sa stai degeaba la locul de munca, muncind pentru un salariu pe merit? Angajeaza-te in mediul privat!

    • cârcotaş Răspunde

      Tare de tot link-u şi foarte adevărat.

    • y Răspunde

      Cam așa este dar e valabil mai degrabă la structurile centrale. Acolo sunt salarii și îndemnizații babane. Problema este că în momentul în care se fac reduceri de personal se zboară din teritoriu, cei de la ministere își păzesc spatele. Însă cei care sunt în contact cu oamenii sunt cei din teritoriu și aici refulează nemulțumirea. Dar ei de la centru oricum nu se omoară cu munca. Și în momentul de față, în țara sistemului online, dacă trebuie ceva date se trimit email-uri în țară pentru că nici să adune două coloane nu sunt în stare. Sau le este lene? Puteți spune orice, problema cea mare este birocrația superexcesivă. Știu ce vorbesc. Am inventat fel de fel de ordine și proceduri, mai sunt și tot felul de norme interne, înnebunești dacă le aplici pe toate. Sunt invenții pur sânge românești, noi singuri ne punem bețe-n roate. Iar funcționarul manevrează fin în acest desiș după cum vrea mușchii lui. Și dacă nu vrea deloc atunci ai dat de belea. În administrația locală și centrală se va schimba ceva doar dacă se schimbă și mentalitatea funcționarului dar și dacă se umblă puternic la legislație. Eu nu cred că mai apuc.

    • x-ulescu Răspunde

      Hai sa vedem cam unde au lucrat vedetele politicii usr-isti plusistii si altii …de ex ,ciolos ..de cand se stie bugetar ..incepand cu primaria Cluj..angajat de mila de Funar ..Barna privat ..Daaaa dar contracte numai cu statu ..deci tot bugetar..

      • Gicu Hugi Răspunde

        Mai lasa latrina 3, nenicule, Ciolos n-a lucrat pentru Funar.

      • Gicu Hugi Răspunde

        “− În ce an v-ați înscris în Junimea VR?

        − Cred că în ’91, dacă țin bine minte.

        − Avea legătură cu faptul că Gheorghe Funar vă era profesor la USAMV?

        − N-avea legătură cu asta. Am aflat după aceea că dânsul era la organizația Vatra Românească.

        Noi eram la Junimea Vatra Românească, care avea preponderent activități culturale, cu specific tineresc. Activitățile la care am participat eu n-au avut nimic de-a face cu naționalismul extremist…

        − La ce activități ați participat?

        − Organizam tot felul de evenimente culturale. Țin minte, de exemplu, că am organizat o dezbatere cu profesorul Codoban, cu ocazia zilei de naștere a lui Mircea Eliade, în care am încercat să vedem ce rădăcini există în tradițiile spirituale românești din mediul rural pentru valorile cercetate de Eliade.

        Țin minte că am mai organizat evenimente cu academicianul Ștefan Pascu, pentru a vorbi despre istoria României.”

        De aici: https://pressone.ro/dacian-ciolos-primul-interviu-dupa-lansarea-plus-domnul-dragnea-n-are-dreptul-sa-arunce-in-aer-societatea-romaneasca/.

        Mai lasa minciunile propagandistice, s-a vazut la europarlamentare ca romanul nu mai e atat de prost incat sa puna botul la minciunile voastre!

      • Gyuri Răspunde

        @x-lescu, Iar ai apărut nemernic mic?

  6. Satmarean Răspunde

    voua astia tari in tastatura (mai mult ca sigur cu putza mica de tot) vi se potriveste sloganul urmator in limba maghiara, citit de la “coada la cap”, traszameszetremosari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.