PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Violență într-o școală din județul Satu Mare. Elev bătut de trei colegi de clasă

Un elev din județ a ajuns la spital, după ce ar fi fost agresat de către trei colegi de clasă. Totul s-a petrecut la Școala Gimnazială din Gherța Mică, iar evenimentul a ajuns și în atenția Poliției.

Nicolae Bura, tatăl copilului agresat, a declarat pentru TV1 Satu Mare faptul că băiatul său, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială din Gherța Mică, a fost bătut de către alți trei colegi, iar în urma agresiunii copilul a fost transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș.

,,Copilul meu a fost bătut în școală, după care a venit acasă. Era sufocat și am chemat salvarea. Copilul meu nu este de batjocură, are o medie de 9,38 și este un copil timid, la locul lui și consider că este un abuz atât fizic, cât și psihic”, a declarat tatăl copilului.

Acesta a mai spus că totul s-a petrecut în data de 5 iunie, în prima pauză, atunci când trei elevi s-ar fi năpustit asupra fiului său.

,,Copilul a declarat Poliției că a ajuns după ora 8 și trei minute și doamna dirigintă a întârziat să vină la oră. Cei trei l-au îmbrâncit, iar copilul nu a spus nimic. S-a terminat ora de română și a venit ora de istorie. În pauză, pe copilul meu l-au bătut în perimetrul clasei a VIII-a A. Conducerea școlii, doamna directoare, mi-a spus că nu are ce să facă”, a mai precizat Nicolae Bura pentru TV1 Satu Mare.

Directoarea Școlii Gimnaziale din Gherța Mică, Nicoleta Roman, are o cu totul altă versiune a ,,poveștii” și susține că elevul nu ar fi fost sub nicio formă agresat fizic.