Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Violență într-o școală din județul Satu Mare. Elev bătut de trei colegi de clasă

Un elev din județ a ajuns la spital, după ce ar fi fost agresat de către trei colegi de clasă. Totul s-a petrecut la Școala Gimnazială din Gherța Mică, iar evenimentul a ajuns și în atenția Poliției.

Nicolae Bura, tatăl copilului agresat, a declarat pentru TV1 Satu Mare faptul că băiatul său, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială din Gherța Mică, a fost bătut de către alți trei colegi, iar în urma agresiunii copilul a fost transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș.

,,Copilul meu a fost bătut în școală, după care a venit acasă. Era sufocat și am chemat salvarea. Copilul meu nu este de batjocură, are o medie de 9,38 și este un copil timid, la locul lui și consider că este un abuz atât fizic, cât și psihic”, a declarat tatăl copilului.

Acesta a mai spus că totul s-a petrecut în data de 5 iunie, în prima pauză, atunci când trei elevi s-ar fi năpustit asupra fiului său.

,,Copilul a declarat Poliției că a ajuns după ora 8 și trei minute și doamna dirigintă a întârziat să vină la oră. Cei trei l-au îmbrâncit, iar copilul nu a spus nimic. S-a terminat ora de română și a venit ora de istorie. În pauză, pe copilul meu l-au bătut în perimetrul clasei a VIII-a A. Conducerea școlii, doamna directoare, mi-a spus că nu are ce să facă”, a mai precizat Nicolae Bura pentru TV1 Satu Mare.

Directoarea Școlii Gimnaziale din Gherța Mică, Nicoleta Roman, are o cu totul altă versiune a ,,poveștii” și susține că elevul nu ar fi fost sub nicio formă agresat fizic.

3 comentarii

  1. raudetot Răspunde

    Educatia se incepe in familie ( salută, respectă, stai in banca ta, vorbeste frumos). Daca este una sanatoasa, la scoala nu se intampla asa ceva. Dascalii nu au voie sa ii certe pe elevi ca se supara ei si familia. Familia nu face sau nu poate face nimic. Iata rezultatul!
    Dragi parinti, mai dati pe la scoala de doua ori pe semestru (macar!), luati masuri sau cereti ajutor de specialitate care sa ii potoloeasca pe batausi! Azi batausi, mâine ce?

  2. y Răspunde

    @raudetot, ai citit știrea? Știi și tu unde-s marea majoritate a părinților din zonă. În rest ai mare dreptate. Băiatul din BM de săptămâna asta a fost prin cu droguri și calmat de Poliție în școală! Mă gândesc că se va găsi vreun dăștept să spună că și acolo școala e de vină nu cei 7 ani de acasă! Copilul face ce vede.

  3. raudetot Răspunde

    Din pacate, s-a ajuns la o situatie fara iesire: copii-hoti, copii-criminali, copii-batausi. Copii disperati, copii necajiti, copii agresivi in ciotul de familie rămas dupa plecarea parintilor in alte tari. Sunt copii care sufera cumplit. Cu telefonul primit e bine o zi, doua, un an. Dorul de parinti, lipsa lor, lipsa unui umar parintesc pe care sa te sprinini, toate te pot transforma rău de tot.
    Noi, adultii, facem legi si ne prefacem foarte ocupati. Atat! Copiii sunt adesea sacrificati, sau macar bratele care ar trebui sa ii adaposteasca lipsesc din ce in ce mai mult. Si asta se vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.