PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE&FOTO. Inedit! Piano-taxi, la Satu Mare. Plimbare cu pianul prin oraș

Sătmărenii au ocazia, în această după-amiază, să facă o plimbare cu pianul prin oraș. Înainte de startul oficial al Festivalului Muzicii de Stradă, organizatorii evenimentului i-a invitat pe sătmăreni să facă o plimbare cu Mr. Piano.

,,Piano-taxi, astăzi după masa! Ținând cont de succesul pianistului din 2018, am dorit să pregătim surprize și publicului sătmărean, în special copiilor: Joi, 11 iulie, începând cu ora 17.00, pe pasajul Corneliu Coposu, sătmărenii vor avea ocazia să facă o plimbare cu pianul. Vă așteptăm să faceți și voi o plimbare pe partitură!”, a fost mesajul organizatorilor.

În ultimele zile, Mr. Piano Mr. Piano s-a plimbat pe străzile din orașele din nord-vestul țării cu scopul de a-i invita pe turiști să dea o fugă până în Satu Mare pentru a asista la un adevărat spectacol stradal.

În acest weekend, Satu Mare devine capitala muzicii și a artelor stradale. În perioada 12-14 iulie sosesc în municipiu artiști din toate colțurile lumii cu peste 120 de prestații artistice excepționale care se vor desfășura pe cele șapte scene amplasate.