Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

LIVE&FOTO. Inedit! Piano-taxi, la Satu Mare. Plimbare cu pianul prin oraș

Sătmărenii au ocazia, în această după-amiază, să facă o plimbare cu pianul prin oraș. Înainte de startul oficial al Festivalului Muzicii de Stradă, organizatorii evenimentului i-a invitat pe sătmăreni să facă o plimbare cu Mr. Piano.

,,Piano-taxi, astăzi după masa! Ținând cont de succesul pianistului din 2018, am dorit să pregătim surprize și publicului sătmărean, în special copiilor: Joi, 11 iulie, începând cu ora 17.00, pe pasajul Corneliu Coposu, sătmărenii vor avea ocazia să facă o plimbare cu pianul. Vă așteptăm să faceți și voi o plimbare pe partitură!”, a fost mesajul organizatorilor.

În ultimele zile, Mr. Piano Mr. Piano s-a plimbat pe străzile din orașele din nord-vestul țării cu scopul de a-i invita pe turiști să dea o fugă până în Satu Mare pentru a asista la un adevărat spectacol stradal.

În acest weekend, Satu Mare devine capitala muzicii și a artelor stradale. În perioada 12-14 iulie sosesc în municipiu artiști din toate colțurile lumii cu peste 120 de prestații artistice excepționale care se vor desfășura pe cele șapte scene amplasate.

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Frumos! Mai uităm de cerșetori, mizerie, câini….

  2. Driver Răspunde

    Si de acest balbait CATALIN CHÖVÁRI, Un Mare Mare târan.
    Bou si prost.
    Dute la culcare prostule

  3. anonim Răspunde

    Driver, te rog sa nu jignesti taranii si boii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.