PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Ákos, recital de excepție la Zilele Partium. Mii de sătmăreni au cântat alături de solistul maghiar

Zilele Culturale Maghiare Partium s-au încheiat la Satu Mare cu un recital extraordinar susținut de solistul maghiar de muzică ușoară Ákos. Mii de persoane s-au adunat duminică seara în parcarea hipermarketului Auchan de pe Drumul Careiului și au cântat alături de celebrul cântăreț.

Solistul maghiar de muzică ușoară, Ákos, deținător al premiului Kossuth, a aniversat împlinirea a 50 de ani de viață și 30 de ani de carieră muzicală cu un turneu special, iar una dintre locațiile în care a evoluat va fost Satu Mare, asigurând concertul de închidere al celei de a XVIII-a ediții a Zilelor Partium.

Tehnologia profesională de sunete și lumini, sonorizarea perfectă, atmosfera debordantă și reprezentația excepțională a solistului Kovács Ákos au oferit publicului o experiență unică, exact așa cum anticipa organizatorul principal al Zilelor Partium, înainte de debutul evenimentelor.

,,Ne-am prezentat Sătmarului. A fost uimitor, cine a fost acolo știe. Vă mulțumim din suflet! Vom reveni!”, a fost mesajul postat de Ákos pe pagina sa de Facebook.