PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Dezastru într-un cimitir din Satu Mare: morminte distruse, mizerie și multă nepăsare

Morminte distruse, buruieni și indolență cât cuprinde, așa ar putea fi descrisă situația cimitirului de pe strada Amațiului. Oamenii din zonă sunt revoltați și pun tunurile pe cei care ar trebui să se ocupe de întreținerea sau cel puțin de supravegherea locurilor de veci.

,,Cam așa arată cimitirul de pe Amațului. Își bat joc de noi și de cei dragi nouă care se odihnesc în acest cimitir. Rușine să vă fie”, se arată într-o postare a unui sătmărean, extrem de revoltat de faptul că nimeni nu este tras la răspundere cu toate că această situație persistă de ceva timp.

Sătmăreanul continuă prin a spune că în zona locurilor de veci nu există urmă de paznic, iar cerșetorii au pus stăpânire pe cimitir.

,,Își bat joc la propriu, cred că trebuie puși la punct, cel puțin un paznic, unul nu vezi. Acolo am văzut unul rulându-și liniștit țigara și cerșind de la noi oamenii care mergem acolo pentru a ne plânge morții, sau pentru a ne întreține singuri mormintele. Încă o dată rușine, atât celor însărcinați cu întreținerea cimitirului, cât și celor care sunt puși să urmărească munca lor”.