Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

FOTO. Dezastru într-un cimitir din Satu Mare: morminte distruse, mizerie și multă nepăsare

Morminte distruse, buruieni și indolență cât cuprinde, așa ar putea fi descrisă situația cimitirului de pe strada Amațiului. Oamenii din zonă sunt revoltați și pun tunurile pe cei care ar trebui să se ocupe de întreținerea sau cel puțin de supravegherea locurilor de veci.

,,Cam așa arată cimitirul de pe Amațului. Își bat joc de noi și de cei dragi nouă care se odihnesc în acest cimitir. Rușine să vă fie”, se arată într-o postare a unui sătmărean, extrem de revoltat de faptul că nimeni nu este tras la răspundere cu toate că această situație persistă de ceva timp.

Sătmăreanul continuă prin a spune că în zona locurilor de veci nu există urmă de paznic, iar cerșetorii au pus stăpânire pe cimitir.

,,Își bat joc la propriu, cred că trebuie puși la punct, cel puțin un paznic, unul nu vezi. Acolo am văzut unul rulându-și liniștit țigara și cerșind de la noi oamenii care mergem acolo pentru a ne plânge morții, sau pentru a ne întreține singuri mormintele. Încă o dată rușine, atât celor însărcinați cu întreținerea cimitirului, cât și celor care sunt puși să urmărească munca lor”.

19 comentarii

  1. Caijas mo Răspunde

    Monopol instaurat pe un bun public,”patronul”de Amați cu Audi jmeker crede că este moștenirea lui acel cimitir, nu ai voie să faci o lucrare de întrținere decât cu angajații lui și la prețurile nesimțite impuse de el. Este angajat ADP,nu trebuie să respecte legislația în vigoare? L-a întrebat cineva de unde atâta bunăstare într-un timp relativ scurt,ar fi interesant de văzut ce proprietatecare în Amați?!

  2. ioan Răspunde

    Valea Uzului!!!!!!

  3. Y Răspunde

    Nu ie de mirare, până ADP-ul este coordonat de un betivan notoriu nimic nu se va schimba.

  4. Sile Răspunde

    Așa cum spui,,y,, dar ÎI prietenul lui Gabor.

  5. Adrian Cozma Răspunde

    Acest Vily a mostenit cimitirul de la amanta lui Coica, T…. F…. Inca cred ca ma cotizeaza la doctor. Acum este sustinut de Pnl- Albu, protejat de directorul Voda.

    • Y Răspunde

      Asa de bine merge bisnisul cu cimitirul la Vili, pentru ca si Voda se lafaie in bani ne justificati. Voda isi petrece anual patru concedi in strainatate si alte zeci de concedi scurte in vichenduri la Sighet, in baie de alcool. Investitiile pe care lea facut la reședința sa.

  6. raudetot Răspunde

    RUȘINE! BURUIENI ȘI DE 3 METRI!
    DACĂ CEI DE LA CIMITIR NU SE DESCURCĂ, SĂ SE FOLOSEASCĂ PERSOANELE CU AJUTOR SOCIAL!

  7. Sile Răspunde

    Voda= Bozai Voda Cristian,

  8. Albu Răspunde

    Vily a fost omul de casa a lui Coica. Acum este sustinut de presedintele PSD, Ciprian Craciun.

    • Y Răspunde

      Albu, alias Bozai Voda Cristian, nu du in eroare cetățenii, Vily lucrează in cimitir din perioada Locatermului, cu Vily ai preluat cimitirul, cu el împărți si veniturile ,

  9. Y Răspunde

    Bozai Voda Cristian, de ce nu povestești si de prietenul tau Zaha Cristian, care a sustras 160000 de ron din caseria Cimitirului.

  10. Sile Răspunde

    Cine este acest nemernic , Bozai Voda Cristian,,. Este o specie foarte rară, care a urmat cursurile Universității Vasile Goldis, la specialitatea ,Drept,,. In urma cursurilor m-ai sus mentionate a conducerea
    Universității Vasile Goldis i-au pus in vedere ca in urma rezultatelor foarte slabe pe care lea avut, conducerea Universitatea a luat hotărârea de a nu permite participarea la examenul de licenta nici odată al d-nului Bozai Voda Cristian. In urma eșecului suferit, Bozai Voda Cristian a căutat o universitate in care ar putea să obțină o diplomă de licență, facultate pe care si la gasit in stațiunea Herculane. O facultate care la licentat pe individul Bozai Voda Cristian, o facultate care a avut o activitate de 3 ani si a licentat mai multe mi-i de studenți.

    • Unu' Răspunde

      Apoi nu știu și nici nu-mi pasă ce-a făcut bonzai-vodă, dar tu sigur ai omorât limba română!
      Sper din suflet că tu nu ești licențiat al niciunei universități din universul cunoscut!

  11. Y Răspunde

    Unu’, dacă nu ești interesat de furtul banului public, de cete bagi in seamă, s-au tu ești Bozai Voda Cristian???

    • Unu' Răspunde

      Nu te-a învățat mă-ta că nu e frumos să furi? Altă literă sau grup de litere nu ți-ai găsit?!?
      Nu-l cunosc personal pe bonzai-vodă al tău, știu despre el doar că ar fi șef la ADP, adică un tocător de frunze la câini! Sau un organism bugetofag, dacă-ți place mai bine!
      În schimb, tu ai o problemă gravă dacă te iei de toți cei care sunt de altă părere decât tine!
      La obiect: dacă ții să te afirmi în public, măcar asigură-te că nu te faci de kko!

    • y Răspunde

      Și uite așa ai distrus tot. Ești mândru? Prefer să comentez în altă parte că acolo măcar știu că nu postează altul și se dă drept mine. Să porți “numele” sănătos. Niște lecții de gramatică nu ți-ar strica totuși.

  12. Albu Răspunde

    Y, esti pesedist? Ii acoperi furturile lui Coica de la cimitir? La cine crezi ca au cotizat Vily, Timea Fabian si Cristi Zaha?

  13. Adrian Cozma Răspunde

    De ce nu ia pozitie protectorul Ciprian Craciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.