PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Primarul Kereskenyi, cadou pentru consilierul Crăciun: lecitină cu Ginkgo Biloba

Primarul Kereskenyi, cadou pentru consilierul Crăciun: lecitină cu Ginkgo Biloba. Primarul i-a dat în ședința Consiliului Local de astăzi consilierului PSD Crăciun pastile cu lecitină, după o intervenție pe care acesta a avut-o.

La proiectul privind rectificarea bugetului, Ciprian Crăciun a avut unele întrebări cu privire la modul în care Olimpia a ratat înscrierea în Liga a 3-a, făcând referire la unele cheltuieli.

Primul care i-a răspuns a fost primarul Kereskenyi Gabor, afirmând că nu a călcat niciodată pe stadion și nici nu participă la ședințele clubului, de unde poate să se informeze.

După acest moment, edilul i-a pus consilierului Crăciun pe masă mai multe pastile din lecitină, făcând aluzie la faptul că stă prost cu memoria.

Ratarea intrării în Liga a 3-a . Primarul face precizări

Primarul Kereskenyi a făcut câteva precizări cu privire la înscrierea în Liga a 3-a a Olimpiei.

”În anul competițional 2015-2016, am avut un club sportiv municipal cu un buget similar, și cu o performanță extraordinară. […] S-au făcut angajări de către conducerea clubului pe posturi care nu figurau în organigrama acestui club. Iar cireașa de pe tort a fost că s-a făcut inspecții tehnice periodice la mașini, care erau proprietate privată a unor persoane.

În ceea ce privește fotbalul, vreau să vă spun un lucru: echipa de fotbal a întrunit toate condițiile de a participa în Liga a 3-a din România. Din păcate, nu s-a ținut cont de acest lucru, și comisia de recurs a Federației Române de Fotbal a luat o decizie profund imorală, o decizie care nu ține cont deloc de meritul sportiv.

Într-adevăr, și aici trebuie să vă dau dreptate, jucătorii și antrenorii, au făcut tot posibilul ca această echipă să evolueze în Liga a 3-a, dar nu putem să trecem peste această atitudine a Federației, care ne-a vitregit de această participare. Este o dovadă clară de rea intenție din partea lor. Nici în momentul de față nu au virat înapoi acea sumă de garanție, de 20,000 lei, care era mărul discordiei”, a spus Kereskenyi Gabor.

Preluarea știrii se poatea face doar cu precizarea sursei!