Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO&VIDEO. Primarul Kereskenyi, cadou pentru consilierul Crăciun: lecitină cu Ginkgo Biloba

Primarul Kereskenyi, cadou pentru consilierul Crăciun: lecitină cu Ginkgo Biloba. Primarul i-a dat în ședința Consiliului Local de astăzi consilierului PSD Crăciun pastile cu lecitină, după o intervenție pe care acesta a avut-o.

La proiectul privind rectificarea bugetului, Ciprian Crăciun a avut unele întrebări cu privire la modul în care Olimpia a ratat înscrierea în Liga a 3-a, făcând referire la unele cheltuieli.

Primul care i-a răspuns a fost primarul Kereskenyi Gabor, afirmând că nu a călcat niciodată pe stadion și nici nu participă la ședințele clubului, de unde poate să se informeze.

După acest moment, edilul i-a pus consilierului Crăciun pe masă mai multe pastile din lecitină, făcând aluzie la faptul că stă prost cu memoria.

Ratarea intrării în Liga a 3-a . Primarul face precizări

Primarul Kereskenyi a făcut câteva precizări cu privire la înscrierea în Liga a 3-a a Olimpiei.

”În anul competițional 2015-2016, am avut un club sportiv municipal cu un buget similar, și cu o performanță extraordinară. […] S-au făcut angajări de către conducerea clubului pe posturi care nu figurau în organigrama acestui club. Iar cireașa de pe tort a fost că s-a făcut inspecții tehnice periodice la mașini, care erau proprietate privată a unor persoane.

În ceea ce privește fotbalul, vreau să vă spun un lucru: echipa de fotbal a întrunit toate condițiile de a participa în Liga a 3-a din România. Din păcate, nu s-a ținut cont de acest lucru, și comisia de recurs a Federației Române de Fotbal a luat o decizie profund imorală, o decizie care nu ține cont deloc de meritul sportiv.

Într-adevăr, și aici trebuie să vă dau dreptate, jucătorii și antrenorii, au făcut tot posibilul ca această echipă să evolueze în Liga a 3-a, dar nu putem să trecem peste această atitudine a Federației, care ne-a vitregit de această participare. Este o dovadă clară de rea intenție din partea lor. Nici în momentul de față nu au virat înapoi acea sumă de garanție, de 20,000 lei, care era mărul discordiei”, a spus Kereskenyi Gabor.

Preluarea știrii se poatea face doar cu precizarea sursei!

24 comentarii

  1. Stroe Răspunde

    A câta oară s-a făcut de râs Crăciun ăsta? Să mă ajute cineva că am pierdut șirul

  2. dnd Răspunde

    Joc politic, Primarul in loc sa se dea in spectacol mai bine s-ar ocupa de lucruri adevarate ca m-am saturat de tot teatrul asta! Se da in spectacol ca vin alegerile si va da vine pe cei din PSD ca nu a putut face din cauza lor nimic, dar din pacate ne-am lamurit si cu acest Primar… Un sovin si jumatate! Daca si de aceasta data PSD ii de vina ca in acesti ani de cand este el primar nu a putut realiza nimic, atunci chiar se face de ras! Ar trebui sa isi recunoasca incompetenta!

    • Satmarean Răspunde

      BURLEANULE S..I POOLA NU TI-E RUSINE DOBITOCULE???? MAFIA FRF!!!!! ECHIPELOR DIN ZALAU, FILIASI SI CLUBULUI DE SUPORTERI OTELUL GALATI AU ACCEPTAT FARA GARANTIE DE PARTICIPARE!!!!!!!!!!!!!!!!! FUIE MRF!

    • y Răspunde

      Na @dnd am impresia că mai sus ai primit direct răspunsul explicit al CSM-ului! Știi despre cine-i vorba, nu?
      Constat că “domnul” primar a îmbrățișat abordarea miștocară a cuiva. Nu că nu e frumos dar nu e productiv. În schimb constat că nu a uitat cum se “negociază” în Parlamentul României. Sunt trist. Nu trebuie coborât în asemenea hal nivelul dialogului chiar dacă nu ne convine. De altfel pe CSM s-au cheltuit o groază de bani publici, deci întrebarea este justificată. În schimb n-am primit răspuns la întrebare. Dacă vine și întreabă Curtea de Conturi sau alții iar vom scoate ginkgo-lecitina? Mă îndoiesc. Probabil vom face treaba mare în pantaloni. Nu avem și așa destule probleme, destule conflicte? Mai generăm una după care urlăm că suntem discriminați ????

    • Flow Răspunde

      @dnd
      dupa tine, cine e la guvernare ?
      banii de unde vin ? care guvern imparte banii ? PSD-ul tau drag.

    • +++ Răspunde

      Lucruri serioase pe care le face Gabor
      Schimbarea numelui Școlii gimnaziale nr. 10, în ”Rakoczi Ferenc”.
      Schimbarea numelui Parcul Turnul Pompierilor în Rudolf Fátyol.
      Cât despre PSD, parcă ieri, UDMR-ul îi pupa în dos și votau într-o veselie legile și ordonanțele care ingenuncheau justitia.
      O dușcă de lecitină nu-i strică nici lui Gabor

      • Yon Răspunde

        Salut,
        Păi ce altceva să facă?
        Au sarcini bine puse la punct din Budapesta,sarcini pe care le respectă cu sfințenie.

        • Rodica Răspunde

          Daca unii asa înteleg ca se abordeaza problemele cetatenilor in consiliul local ( si n-am folosit intentionat majuscule) si nu numai – nu ca unii de pe-acolo n-ar merita mistocareala- nu stiu de ce ne mai miram ca suntem unde suntem ! Asta spune cam tot despre seriozitatea si interesul pe care-l au ; asa cum remarcai , programul lor de guvernare (al udmr) nu corespunde cu cel al Romaniei , este dictat de la Budapesta ! Important ca-si iau salariile de consilieri si mai bifeaza un plus la pensie , ca-n rest noi , cetatenii de rand contam doar la plata taxelor si impozitelor !

  3. Florin Muresan Răspunde

    Sa dea dl Craciun explicatii cum a ajuns director la RAR Satu Mare!!!!

  4. cetațean Răspunde

    Totuși… e o ședință a Consiliului local, acolo e necesară SERIOZITATE ! E bine că primarul are simțul umorului, dar într-un loc potrivit…

  5. AAA Răspunde

    D-nului Bozai Voda Cristian ce pastile ia dat d-nul Primar.

  6. Farmacist la p ta mare Răspunde

    Marele KG i a la dat lu Moș Crăciun pastila lu IAN cu barba sura adusa de la Oradea ….Pus în tonomatele dr lapte…stie Voda cel veșnic si ….cu z

  7. lucacelmic Răspunde

    hai craciunel cu replica in fituica lui caraba 🙂 sinteti la fel de inculti

  8. Gicu Hugi Răspunde

    Aici e vorba de CSM Satu Mare, sectia de fotbal a CSM-ului, nu Olimpia! Olimpia joaca in Seria A, a Ligii a IV-a!

  9. y Răspunde

    @Lucacelmic, bine zis. Hai să-l ajutăm! Uite un exemplu:
    “Mulțumesc domnul primar că ați rupt o parte din medicamentația Dvs. și în oferiți în schimb mie. Sper să nu vă lipsească.”

  10. y Răspunde

    @Rodica, eu nu cred că e dictat de acolo de unde zici tu. De fapt știu sigur. Sunt niște “directive” generale, recomandări pentru binele comunității maghiare și atât. Dar cu restul ai dreptate. Este o performanță în sens negativ să cobori discuția din consiliul local la astfel de miștocăreli balcanice. Face dovada unei nesimțiri și da, este desconsiderarea alegătorilor care i-au trimis acolo. Nu cred că asta e menirea lor indiferent ce scopuri politice mai au. Constat că primarul a copiat frumos vocabularul lui Fogel. Sunt dezgustat! Și tâmpenia cea mare este că nu știu la ce folosește. Dacă Coica (cât a fost primar) câteodată (cam tot timpul) s-a comportat ca un bolovan atunci actualul primar de ce vrea să demonstreze că este și el în stare de așa ceva?

  11. x-ulescu Răspunde

    Intrebare , a fost un gest premeditat si primaru a luat medicamentul la el sa faca spectacol la sedinta , SAU foloseste el acest medicament si il are la el tot timpul ??

    • dnd Răspunde

      Din pacate nu le foloseste, deduc acest lucru datorita faptului ca daca le-ar folosi, atunci ar sti in ce tara se afla!

  12. y Răspunde

    @x-ulescu, din ce am văzut în materialul video sigur a fost premeditat. Mai mult de atât, impresia mea este că faza a fost precedată de niște discuții contondente în prealabil. Probabil asta era reacția primașului. Țigăneală curată ca la piața de vechituri. Frumos!?

  13. Titi Conservă Răspunde

    Trebuia sa si-o bage in cur,ca sa-i vina idei !!De-alea bune !!

  14. dnd Răspunde

    Oricum ne bucuram de modelul primit din partea primarului, promit cand o sa merg la el in audienta sa ii duc un Furazolidon sa nu se cace pe orasul asta!

  15. c-block Răspunde

    Atunci și noi putem da stimulente medicamentoase funcționarilor din Primărie când te tot plimbă și te tot amână? Întreb așa pentru un prieten. Eu așa înțeleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.