PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Licitaţia pentru pasarela peste Someş, anulată. Nicio firmă interesată

Licitaţia pentru pasarela peste Someş a fost anulată pentru a doua oară, deoarece nicio firmă nu a depus ofertă. Termenul a expirat marţi, 6 august, iar reprezentnaţii Sistemului de Achiziţii Publice au anunţat faptul că procedura s-a anulat din lipsă de oferte.

Aceasta este ce-a de-a doua licitaţie pentru pasarela pietonală care să facă legătura între centrul vechi şi noul mall.

Valoarea totală estimată fără TVA a lucrărilor era de 14.804.627,67 lei fără TVA, din care: – 528.000 lei fără TVA, aferentă valorii serviciilor de proiectare în cadrul documentaţiei de atribuire, care cuprinde şi valoarea aferentă serviciilor de asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor în valoare de : 90.000 lei fără T.V.A. – 14.276.627,67 lei fără TVA, reprezintă valoarea lucrărilor . Valoarea 732.760,88 lei fără TVA, corespunzătoare procentului de 5,01% de cheltuieli diverse şi neprevăzute, dat de către proiectant în Studiului de Fezabilitate.

Pasarela ar urma să lege Centrul Nou al municipiului Satu Mare de Mall-ul NEPI, Satu Mare Shopping City. Podul pietonal este inclus în proiectul de modernizare a Centrului Nou, iar conducerea orașului dorește ca noua construcție să fie un adevărat simbol pentru municipiul Satu Mare.