Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Licitaţia pentru pasarela peste Someş, anulată. Nicio firmă interesată

Licitaţia pentru pasarela peste Someş a fost anulată pentru a doua oară, deoarece nicio firmă nu a depus ofertă. Termenul a expirat marţi, 6 august, iar reprezentnaţii Sistemului de Achiziţii Publice au anunţat faptul că procedura s-a anulat din lipsă de oferte.

Aceasta este ce-a de-a doua licitaţie pentru pasarela pietonală care să facă legătura între centrul vechi şi noul mall.

Valoarea totală estimată fără TVA a lucrărilor era de 14.804.627,67 lei fără TVA, din care: – 528.000 lei fără TVA, aferentă valorii serviciilor de proiectare în cadrul documentaţiei de atribuire, care cuprinde şi valoarea aferentă serviciilor de asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor în valoare de : 90.000 lei fără T.V.A. – 14.276.627,67 lei fără TVA, reprezintă valoarea lucrărilor . Valoarea 732.760,88 lei fără TVA, corespunzătoare procentului de 5,01% de cheltuieli diverse şi neprevăzute, dat de către proiectant în Studiului de Fezabilitate.

Pasarela ar urma să lege Centrul Nou al municipiului Satu Mare de Mall-ul NEPI, Satu Mare Shopping City. Podul pietonal este inclus în proiectul de modernizare a Centrului Nou, iar conducerea orașului dorește ca noua construcție să fie un adevărat simbol pentru municipiul Satu Mare.

 

15 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Așa a trecut aproape tot mandatul și podul 3 zero, pasarelă pietonală zero, parcări în centru promise zero. Felicitări! La anul în campania de la locale vom afla că sigur Coica e de vină.

    • Unu cu bmw Răspunde

      In schimb s-au facut multe alte lucruri.

      • altu fără bmw Răspunde

        Ce? Concret făcut de primărie, nu-mi veni mie cu Nepi și giratoriul făcut de Lidl sau Kaufland ori centrul făcut de catolici în locul teatrului de vară. Concret din cele promise în campania din 2016. Uite de exemplu casa care a fost proptită vreo 10 ani cu bârne?

        • Unu cu bmw Răspunde

          Ma doare la basca, umblu cu bmw…. tu alege alt primar si totul va fi bine, poate iti cumperi si tu un bmw si vei fi optimist 🙂

          • altu fără bmw

            De acord, da’ numai dacă este cu volan pe dreapta ca să fiu în concordanță cu tine.?
            De altfel nu l-am votat pe ăsta dar nici pe Coica. Să sperăm că măcar la anul va scoate vreun partid un candidat ca lumea. Pentru că altfel tot va funcționa spiritul de turmă și vezi unde duce.

      • Beeemveu cocalaris Răspunde

        Care multe alte lucruri? Fii ma explicit

  2. Unu cu bmw Răspunde

    Vei fi dezamagit, nu e cu volan pe dreapta si nici suta de mii de km depasiti ca si in general ….. In rest succes partidelor si candidatilor care ar merita sa castige.

    • bmw 2 Răspunde

      Si bagi diesel de 10 ron?

      • Unu cu bmw Răspunde

        Stiai ca psihologic toata lumea porneste din sine ….te-ai demascat :-)). Masina mea e pe benzina. Fac plinul tot timpul la OMW cu Maxx Motion 100,,, alte nelamuriri? De exemplu de aia am vreme sa raspund la prosti ca sunt bine platit si ma plictisesc.

      • shumaheru Răspunde

        e coada de beeemveuri la gpl !!

  3. satmarean Răspunde

    Pai nu mai tarziu se luni 05 07 ati anuntat ca doua asociatii de firme se bat pt realizarea acestei investitii,si acum……na s-au mai prezentat. Numai minciuni. RUSINEEEEE!!!!!!!

    • altu fără bmw Răspunde

      Mai verifică-te, era vorba de podul 3. Sunt lucruri diferite, proiecte separate.

  4. Y_grec Răspunde

    vorbesc toti frierii despre BMW ca si cum ar fi bicicleta , pasarea malai viseaza ! Eu cand aveam BMW voi o frecati in nisip .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.