PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

MĂRTURII. Sătmăreni revoltaţi de atitudinea unor medici: Nu dai bani, nu eşti băgat în seamă!

Mai mulţi sătmăreni s-au plâns pe pagina PortalSM de atitudinea unor medici din Spitalul Judeţean Satu Mare, arătând că personalul medical nu prea te bagă în seamă dacă nu dai bani. De cealaltă parte sunt oameni care se declară foarte mulţumiţi de serviciile oferite de către medici şi asistenţi chiar dacă nu au dat bani.

Redăm mărturiile unor sătmăreni care, din păcate, au ajuns la spital:

– Cei ce lucrează acolo stiu si au fost in masura ce salar au si ce răspundere. Dar de nu oferi bani uita ce le e datorita fara de un om bolnav. Viata omului si îngrijirea lor ar fi datoria lor si sa vb cu calm cu bolnavi doar pt asta sunt plătiți.

– Ca si în orice instituție, cu bune, cu rele, dar pot spune că am trecut destul pragul spitalului, însă au fost momente când am fost tratată superficial, o data chiar terminandu-se cu un șoc anafilactic, mai mult profesionalim, oameni buni…

– Ignoranta si nepasare din partea personalului daca nu ii motivezi cu bani nici nu te baga in seama iti raspund ca vin imediat, de 5 ori am mers sa o rog pe asistenta sa vina sa ii puna perfuzia mamei mele care zacea pe stativ de la ora 5 dimineata pana s-a sinchisit la ora 13 sa vina. Dansa statea in birou deci nu avea o urgenta, imi venea sa o iau de cap si sa o duc in salon. Deci daca nu dai bani stai si poti sa mori ca nu se sinchisesc sa vina.

– Personalul medical mediu în 90% au o atitudine de dispreț total și desconsiderare față de pacient, din păcate!! În schimb, atitudinea medicilor este exemplară! Țin să menționez că NU AM DAT BANI NIMĂNUI!

– Nu sunt mulțumită deloc am stat cu tata in spital 3 luni un comportament zilnic medici nici nu-i intereseaza nici nu au stat de vorbă cu noi am cumparat de toate medicamente dar până la urmă le-au si furat o mizerie de nedescris tata a facut infecție din cauza nesterilizara este jalnic dar din pacate nu putem face nimic nu stiu care e problema foarte multă infecție oricum tata a murit pt ca infecție la doborât si daca ii întrebi se enervează sau ridica din umeri păcat sau te ocolesc ca sa nu stea de vorbă cu tine păcat sunt oameni care mor cu zile si este foarte dureros ca nu poti sa faci nimic

– Este medic care iti cere cu tupeu. Iti spune si suma concret. Experienta proprie!
– Nu am nici un cuvant de lauda am stat la urgenta saptamana trecuta 7 ore asta numai urgenta nu se poate numi
– Nu-ti cer dar daca nu dai nu te baga in seama

– De la doctori până la infirmieri trebuie să dai bani că așa e România dacă nu dai ai belit-o!!!!!

– Nimeni nu iti cere bani, dar toti asteapta sa le dai

– Putine exceptii, 90% din personal un comportament oribil
– Purtare exemplara din partea tuturor! Nu am dat bani la nimeni!
 Nu te baga in seama trebe baniiiii
– Legat de bani…am avut o interventie chirurgicala si nu am platit nici macar un leu nimanui si totul a decurs normal. Sunt medici care nici nu vor sa auda de asa ceva. Nu stiu daca sunt eu exceptia de la regula, dar vazand cat si cum se lucreaza, atat in UPU cat si pe sectii, eu am respect fata de acesti oameni. Mai mult decat atat, cand ne doare ceva sau avem o pb “plangem” dupa atentia si interventia lor…ca mai apoi online sa ii facem cu oua si otet….