Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

MĂRTURII. Sătmăreni revoltaţi de atitudinea unor medici: Nu dai bani, nu eşti băgat în seamă!

Mai mulţi sătmăreni s-au plâns pe pagina PortalSM de atitudinea unor medici din Spitalul Judeţean Satu Mare, arătând că personalul medical nu prea te bagă în seamă dacă nu dai bani. De cealaltă parte sunt oameni care se declară foarte mulţumiţi de serviciile oferite de către medici şi asistenţi chiar dacă nu au dat bani.

Redăm mărturiile unor sătmăreni care, din păcate, au ajuns la spital:

– Cei ce lucrează acolo stiu si au fost in masura ce salar au si ce răspundere. Dar de nu oferi bani uita ce le e datorita fara de un om bolnav. Viata omului si îngrijirea lor ar fi datoria lor si sa vb cu calm cu bolnavi doar pt asta sunt plătiți.

– Ca si în orice instituție, cu bune, cu rele, dar pot spune că am trecut destul pragul spitalului, însă au fost momente când am fost tratată superficial, o data chiar terminandu-se cu un șoc anafilactic, mai mult profesionalim, oameni buni…

– Ignoranta si nepasare din partea personalului daca nu ii motivezi cu bani nici nu te baga in seama iti raspund ca vin imediat, de 5 ori am mers sa o rog pe asistenta sa vina sa ii puna perfuzia mamei mele care zacea pe stativ de la ora 5 dimineata pana s-a sinchisit la ora 13 sa vina. Dansa statea in birou deci nu avea o urgenta, imi venea sa o iau de cap si sa o duc in salon. Deci daca nu dai bani stai si poti sa mori ca nu se sinchisesc sa vina.

– Personalul medical mediu în 90% au o atitudine de dispreț total și desconsiderare față de pacient, din păcate!! În schimb, atitudinea medicilor este exemplară! Țin să menționez că NU AM DAT BANI NIMĂNUI!

– Nu sunt mulțumită deloc am stat cu tata in spital 3 luni un comportament zilnic medici nici nu-i intereseaza nici nu au stat de vorbă cu noi am cumparat de toate medicamente dar până la urmă le-au si furat o mizerie de nedescris tata a facut infecție din cauza nesterilizara este jalnic dar din pacate nu putem face nimic nu stiu care e problema foarte multă infecție oricum tata a murit pt ca infecție la doborât si daca ii întrebi se enervează sau ridica din umeri păcat sau te ocolesc ca sa nu stea de vorbă cu tine păcat sunt oameni care mor cu zile si este foarte dureros ca nu poti sa faci nimic

– Este medic care iti cere cu tupeu. Iti spune si suma concret. Experienta proprie!
– Nu am nici un cuvant de lauda am stat la urgenta saptamana trecuta 7 ore asta numai urgenta nu se poate numi
– Nu-ti cer dar daca nu dai nu te baga in seama

– De la doctori până la infirmieri trebuie să dai bani că așa e România dacă nu dai ai belit-o!!!!!

– Nimeni nu iti cere bani, dar toti asteapta sa le dai

– Putine exceptii, 90% din personal un comportament oribil
– Purtare exemplara din partea tuturor! Nu am dat bani la nimeni!
 Nu te baga in seama trebe baniiiii
– Legat de bani…am avut o interventie chirurgicala si nu am platit nici macar un leu nimanui si totul a decurs normal. Sunt medici care nici nu vor sa auda de asa ceva. Nu stiu daca sunt eu exceptia de la regula, dar vazand cat si cum se lucreaza, atat in UPU cat si pe sectii, eu am respect fata de acesti oameni. Mai mult decat atat, cand ne doare ceva sau avem o pb “plangem” dupa atentia si interventia lor…ca mai apoi online sa ii facem cu oua si otet….

13 comentarii

  1. cityzen Răspunde

    noaptea medicii de garda nu sunt deranjati de la somn pentru că nu primesc spor de noapte, avand săracii niște salarii „mizere” de numai 20.000-25.000 lei net pe luna, pe care guvernantii nostri le-au acordat acestora pentru ca să nu plece din țară, nu pentru ca să lucreze!!!! de aia asteaptă bolnavii la urgentă pe medicii, care de fapt săracii se sacrifică și dorm pe banul public la spital și nu acasă!!

    • Adi Răspunde

      Asistentele și infirmietele niște infecte analfabete care sunt plătite cu bani mulți dar nu oferă nimic.La pușcărie cu ele.

  2. obiectiv Răspunde

    ce nu înteleg bolnavii: nu dai, nu ai parte, asta e logica medicului!!!

  3. Reality Răspunde

    Cel mai bine ca sa cunoastem pe ei din VEDERE,se intampla foarte RAR dar sunt oameni mai invarsta care NICIODATA nu au fost la medicisi aici in tara au mai incercat nu demult ca sa testeze medicii daca iau bani de la bolnavi,guvernul a vrut ca sa pedepdeasca pe medicii asta,dar totuk e ok,nu schimba sistemul asta NIMENI,culoarea banilor conteaza ,nu pacientul e pe primul loc

  4. Dorin Răspunde

    Din pacate asa e rîndul în toate Spitalele din România nu numai la Satu Mare ..si nu dai bani nu esti bagat în seamă si te trateaza urît si cu vb grele.Toti pună la Directorul Spitalului fura si fac or ce numai sa le iasa un ban în plus pe lînga salariu..Eu lucrez în strainatate în domeniu aici e respect ..si nu se da bani ..aici daca iei bani ai perdut locul de munca si 3 ani de închisoare primesti….asa ca toate Spitalele din România si toti angajati iau mita .
    .
    .

  5. Viorel Ocsi Răspunde

    Ar trebui facut public numele lor si pus la online, recenzii publice, postati pe google recenziile cu numele lor si vor ramane acolo, sa stie lumea cine sunt!

  6. IOANA Răspunde

    BALCANIADA !!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Y Răspunde

    Ioana ai dreptate

  8. pacient Răspunde

    Domnul doctor BIDILEAN – de la ORL, un medic care REFUZĂ orice mică atenție! Se supără dacă i se oferă ceva și spune – am salar! RESPECT DOMNULUI DOCTOR BIDILEAN!

  9. Constantin Răspunde

    Toti cei care lucreaza la stat si primesc salariu de acolo si mai asteapta si bani deasupra de la cetateni sunt niste gunoaie si jeguri ordinare, mai ales cei sin sistemul medical, sa le dea Dumnezeu pe masura atat zic. EU SUNT BUGETAR, dar am salariu si indiferent de om fara sa astept nimic de la el il ajut in limitele posibilitatii, daca nu pot pot macar cu o vorba buna sau il indrum spre o rezolvare, dar sa ai atitudinea pe care o au multi din sistemul medical fata de pacient…… Bai nesimtitilor Dumnezeu e sus si va vede!

  10. Ignat Eva Răspunde

    Foarte dezamăgita cind vezi ce fac fără rușine povestesc {oameni suferă stind 2ore sa fie preluați) si de pile nu vorbescveneau pe ușa laterala preluați imediat 15 minute gata investigațiile(te sun cind sunt gata analizele) mama stătea frumos dar mai erau și alți bolnavi 10 prs un batrin cu o sonda i în vezica care avea dureri insuportabile,sastai sa vezi cum suferă și nu primesc îngrijiri 2ore și după investigații 3 ore sa spună ca totul este ok și pot sa o duc acasă cuun picior amputat și celalalt un probleme grave de circulație cu apa și pete roșii vi se pare ok? Ei cred ca noi mergem la urgente pt ca vrem sa scăpăm de părinți nu pt ca să-îngrijim sisa facem tot ce putem pt ei, După 5ore sa mi sazica nu au ce face pt ca nu au medic cardiologvascular pina în septembrie, Concluzie trebuie sa reziste indiferentei și neomeniei fata de oamenii de virsta 3 dar dacă ma gindesc noi suntem de vina pt toleram și mituim asa a să le dăm salarii mari și honorariu pt merita dar noi nu meritam sa primim nimic pt nu au depus juramant și nu au salarii,

  11. Adinutza Răspunde

    Eva dragă bucurate ca ai dus-o acasa vie.Eu pe tatăl meu l-am dus la Urgente duminica la amiază (nu mai avuse probleme de 11 ani,nu mai trecusem pe acolo)iar luni dimineata nemernicii mi l-au dat în SICRIU!Nenorociții nu au știut ce are,l-au lasat sa moara sub mâinile lor…La autopsia au scris doar aberatii si minciuni…asa ca…Ăștia nu merita nici jumate locul si salariul pe care îl primesc…Sunt complet depășiți…Iar ăștia care iau mita trebuiesc înregistrați si filmați si trimisi acolo unde le e locul(la racoare)La ce salarii au,se așteaptă nenorociții DRACULUI sa ia si ultimii bani de la lele Mărie si badea Gheorghe…Asa ca majoritatea au un caracter putred si infect.Trebuie pusi undeva cu nume si FACUTI de rusine pe cei la care nu le ajunge salariul URIAS pe care îl au si ei si asistentele +ca majoritatea au si CABINETE PRIVATE….Contribuim o viata intreaga la sistemul asta infect si ce primim la schimb când ajungem odată,cândva la ei???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.