PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Trafic încurcat de o bicicletă parcată pe șosea. Se cere ridicarea acesteia

Că mulți șoferi își parchează mașinile aiurea, de multe ori chiar intenționat, nu mai e o noutate. Autoturismele parcate ilegal sunt ridicate, iar astfel ,,șmecheria” este taxată. Ce se întâmplă însă dacă cel care încurcă circulația nu este un șofer, ci un biciclist? O astfel de situație a fost surprinsă astăzi în municipiul Satu Mare și a stârnit mai degrabă amuzament.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în zona Pieței Mici din municipiu, acolo unde un sătmărean grăbit să-și facă cumpărăturile și-a lăsat bicicleta în drum, fără să execute măcar o parcare laterală cinstită. Imaginea cu bicicleta parcată fix în mijlocul drumului a fost postată pe Facebook de un sătmărean care se întreabă, mai în glumă, mai în serios, dacă ar fi cazul să se înființeze un serviciu care să-i taxeze și pe conducătorii acestor vehicule pe două roți.

,,Alo! Serviciu de ridicat biciclete avem? Omul a venit la piață și a legat regulamentar bicicleta și a mers la cumpărături. Așa ceva”, se arată în descrierea pozei care a stârnit amuzamentul mai multor sătmăreni.