Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Trafic încurcat de o bicicletă parcată pe șosea. Se cere ridicarea acesteia

Că mulți șoferi își parchează mașinile aiurea, de multe ori chiar intenționat, nu mai e o noutate. Autoturismele parcate ilegal sunt ridicate, iar astfel ,,șmecheria” este taxată. Ce se întâmplă însă dacă cel care încurcă circulația nu este un șofer, ci un biciclist? O astfel de situație a fost surprinsă astăzi în municipiul Satu Mare și a stârnit mai degrabă amuzament.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în zona Pieței Mici din municipiu, acolo unde un sătmărean grăbit să-și facă cumpărăturile și-a lăsat bicicleta în drum, fără să execute măcar o parcare laterală cinstită. Imaginea cu bicicleta parcată fix în mijlocul drumului a fost postată pe Facebook de un sătmărean care se întreabă, mai în glumă, mai în serios, dacă ar fi cazul să se înființeze un serviciu care să-i taxeze și pe conducătorii acestor vehicule pe două roți.

,,Alo! Serviciu de ridicat biciclete avem? Omul a venit la piață și a legat regulamentar bicicleta și a mers la cumpărături. Așa ceva”, se arată în descrierea pozei care a stârnit amuzamentul mai multor sătmăreni.

7 comentarii

  1. Mihai Răspunde

    Mai grav decat bicicleta e mertanu’ ala pe contrasens + linie continua … permisul zboara pe 60 de zile

    • Nha Răspunde

      Acolo sunt niste indicatoare , da’s pentru fraieri ! Cica “OPRIREA INTERZISA” , du-te ma de-aici ! Hai cand e zi de beserica sa vezi ce-i acolo ! Si onor militie se face ca nu vede , macar pana nu moare cineva c-asa-i in tenis !

  2. Norick Răspunde

    “bicicleta parcată fix în mijlocul drumului” Nu vreau sa intru cu nimeni in polemica , dar eu asa vad, ca este parcata pe dreapta… 🙂 😛
    Peace !

  3. Dreptate Răspunde

    Alupigus ptr norick papa.

  4. Altu Răspunde

    Deci, mașinile parcate nu încurcă,dar o bicicletă da. Ce știre! Pozați mașini parcate în colțul străzii, și nu ai vizibilitate să ieși în principală. Alea încurcă că poți face accident nevinovat. Norick de data asta ai dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.