PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Un nou loc de joacă în municipiul Satu Mare. A fost inaugurat astăzi

Un nou spațiu de joacă a fost inaugurat în această dimineață în municipiul Satu Mare. Noul loc de joacă se află în parcul de pe Aleea Neajlov și a fost construit cu sprijinul Dräxlmaier, în parteneriat cu Primăria municipiului Satu Mare.

La inaugurarea ce a avut loc în această dimineață, vineri, 6 septembrie, au participat directorul general al Dräxlmaier Satu Mare, Iuliu Cadar, precum și primarul Kereskenyi Gabor. Imediat după ,,tăierea panglicii”, noul spațiu de joacă a fost asaltat de copiii din zonă, care s-au bucurat nespus de acest obiectiv.

,,Dräxlmaier are o afinitate foarte mare față de proiectele sociale, este foarte importantă pentru noi să facem împreună cu dumneavoastră ceva pentru comunitatea în care trăim. De ani de zile susținem diverse proiecte, iar în acest an împreună cu domnul primar am decis să construim aici un loc de joacă pentru bucuria copiilor și a familiilor, a declarat directorul general al Dräxlmaier Satu Mare”, Iuliu Cadar.

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că terenul pe care s-a inaugurat acest loc de joacă a stat nefolosit timp de 20 de ani, precizând că municipiul Satu Mare este în continuă dezvoltare.

,,Este evident pentru orice om cu bună credință faptul că în ultimii ani municipiul Satu Mare a făcut pași semnificativi pentru dezvoltarea relației cu mediul economic, sprijinirea investițiilor care generează locuri de muncă și, implicit, pentru bunăstarea cetățenilor. Doresc să mulțumesc companiei Dräxlmaier și voluntarilor care s-au implicat pentru amenajarea acestui loc de joacă pe un teren unde în ultimii 20 de ani nu s-a întâmplat nimic”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.