PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Răzbunare?! Polițiștii de la Rutieră iau la puricat zona Poliției Locale, după ce au fost amendați. Mesajul primarului

Polițiștii de la Rutieră au luat la puricat în această dimineață mașinile parcate în zona Poliției Locale, după ce au fost amendați…de Poliția Locală. Totul ar fi pornit de la faptul că polițiștii locali au intervenit în zona străzii Alexandru Ioan Cuza și au sancționat autoturismele ce staționau ilegal chiar în fața Inspectoratului de Poliție Județean.

Acțiunea din această dimineață a Poliției Rutiere, care a intervenit cu efective mărite lângă sediul Poliției Locale, a fost confirmată de primarul Kereskenyi Gabor.

,,Poliția Locală și cei de la Administrația Domeniului Public au acționat în zona Cuza Vodă, iar în această dimineață cei de la poliția națională au asaltat toate mașinile din zona Poliției Locale”, a declarat primarul Kereskenyi. Acesta a spus că cele două instituții au ajuns să nu mai colaboreze și a arătat cu degetul către Inspectoratul de Poliție Județean.

,,În ceea ce privește circulația, nu mi se pare normal ca Poliția Rutieră să vâneze șoferii și să îi aștepte noaptea cu fiolele, în loc să ne ajute cu circulația mai ales când sunt lucrări în oraș, cum a fost de exemplu și situația cu Bulevardul Octavian Goga când am fi avut nevoie de ajutor pentru fluidizarea traficului. De câte ori am cerut sprijinul Poliției Naționale ni s-a spus că nu au efective, însă uite că în această dimineață au avut și efective”, a declarat, pentru Portal SM, primarul Kereskenyi Gabor.

Primarul municipiului a declarat că speră ca Poliția Locală și Inspectoratul de Poliție Județean să ajungă să coopereze, mai ales că o bună colaborare între cele două instituții ar ajuta până la urmă comunitatea: ,,Sunt orașe unde și Poliția Națională ajută la ridicarea mașinilor parcate ilegal și totul merge bine. Sper că vom avea o mai bună colaborare pe viitor”, a conchis edilul-șef.